Oczekujaca123
Fanka BB :)
Przecież wiesz jak to sie ciagnie do wizyty... to wieczność ;p@Oczekujaca123 nie dam sobie reki uciac ze od 1 trym. Piatek wkrótce to mozesz dopytać lekarki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież wiesz jak to sie ciagnie do wizyty... to wieczność ;p@Oczekujaca123 nie dam sobie reki uciac ze od 1 trym. Piatek wkrótce to mozesz dopytać lekarki
Tak to prawda że dostaje po dupie i można nabawił się cholestazy ciazowej@Zzzzzz ma racje. Duphaston i luteina bardzo zle wplywaja na jelita i watrobe..sa dlugo i ciężko trawione. Watroba przez hormony niezle dostaje w dupe.
Mnie dziewczyny przed chwila bolal brzuch. Trwalo to 2.5 godz..torba spakowana do szpitala w razie w. Jak w nocy znowu bedzie zle juz chyba pojade do szpitala.
No to ja spora dawka bo 2x2 no dalej te drzenie.. mam nadzieje ze na szyjke to jakos zle noe dziala nawet jak sa w okolicy warg sromowych czy pośladkówOd 30tc do 36 bralam po tabletce dwa razy dziennie a teraz biore jeden dziennie magne b6
Biore , ale 157mg(1tabletka) moze za malo? Nir wiem.jaka powinna byc dawka...@Oczekujaca123 a potas bierzesz?
Ok bede wdzieczna.. a jak się czujesz? Badania jakies robili? Co mowia?@Oczekujaca123 kurcze teraz Ci nie powiem ile bralam wiem ze 2 tabl ale nie pamiętam czego jak wyjdę to dam znać