reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
@Zzzzzz ma racje. Duphaston i luteina bardzo zle wplywaja na jelita i watrobe..sa dlugo i ciężko trawione. Watroba przez hormony niezle dostaje w dupe.

Mnie dziewczyny przed chwila bolal brzuch. Trwalo to 2.5 godz..torba spakowana do szpitala w razie w. Jak w nocy znowu bedzie zle juz chyba pojade do szpitala.
Tak to prawda że dostaje po dupie i można nabawił się cholestazy ciazowej

Halo halo. Dziewczyny to znowu ja! I znowu z pytaniem ... Sprawdziłam wyniki badań które robiłam i wszystkie są dobre, tylko białko C mam powyżej normy 158, a norma do 140. W necie nic znalezc nie mogę o czym to świadczy. Może wiecie???

Ja to potrafie wziac ok 7 tabletek magnezu magne b6 forte plus 3 magne b6. Moze to mnie boli zoladek tak skurczowo przez to?

reklama
Jak się położyłam na łóżku w sali tak przestało bolec tylko szyjka kłuje ale mi ja tu mierza jest ok zamknięta i 3cm... Patologia ciazy o niebo lepsza od ginekologii. Leze w Rudzie i spotkałam tu póki co fajnych lekarzy. Standardowo pobrali posiewy

Do góry