reklama
Zzzzzz
Fanka BB :)
@Emilly30 posiew to podstawa z pochwy i moczu na ureaplasme i mykoplasma też. Robili Ci badania?
@Oczekujaca123 ja 4 tyg temu mialam ogrooomne wzdecia. Pomogl mi espumisan easy przed każdym posiłkiem i przed samym snem. Kolację jem o 18. Same gotowane potrawy glownie rosol i mieso z rosolu np indyk. Jak Twoj posiew?
@BaskaW dotrwamy dedlajn do stycznia zbliza się wielkimi krokami. W Sylwestra otworze szampana co prawda nie bede pic ale bede wąchać!
Tu spotkalam fajna lekarke ale co z tego jak przyjechalam ok 14 a do tej pory nic mi nie podali ...
@Oczekujaca123 ja 4 tyg temu mialam ogrooomne wzdecia. Pomogl mi espumisan easy przed każdym posiłkiem i przed samym snem. Kolację jem o 18. Same gotowane potrawy glownie rosol i mieso z rosolu np indyk. Jak Twoj posiew?
@BaskaW dotrwamy dedlajn do stycznia zbliza się wielkimi krokami. W Sylwestra otworze szampana co prawda nie bede pic ale bede wąchać!
Tu spotkalam fajna lekarke ale co z tego jak przyjechalam ok 14 a do tej pory nic mi nie podali ...
Dziękuję za odpowiedź. Kuje mnie czasem i mam tam takie dziwne uczucie rozpierania. Ostatnio jak byłam w szpitalu 3 tyg temu z tymi samymi dolegliwościami to lekarze uznali że bol jest fizjologiczny i mnie wypisali po 5 dniach z informacją, że taka moja uroda i musi boleć, więc się męczyłem z tym bólem aż stał się tak silny, że nie dawalam już rady. Teraz jestem w innym szpitalu i też odnoszę wrażenie że nikt się nie przejmuje moim bólem i skracajaca sie szyjka
Zzzzzz
Jak posiewy?Dziękuję za odpowiedź. Kuje mnie czasem i mam tam takie dziwne uczucie rozpierania. Ostatnio jak byłam w szpitalu 3 tyg temu z tymi samymi dolegliwościami to lekarze uznali że bol jest fizjologiczny i mnie wypisali po 5 dniach z informacją, że taka moja uroda i musi boleć, więc się męczyłem z tym bólem aż stał się tak silny, że nie dawalam już rady. Teraz jestem w innym szpitalu i też odnoszę wrażenie że nikt się nie przejmuje moim bólem i skracajaca sie szyjka
BaskaW
@Emilly30 pros o badanie moczu. Pobranie wyamzu z pochwy wraz z chlamydia ureoplasma i mykoplazma. Badanie krwi wazne jest crp i leukocyty bo moga swiadczyc o infekcji. Popros o usg powiedz ze czujesz szyjke. Obserwuj sluz kazdy podobny do czopa sluzowego w malej ilosci swiadczy o szyjce. Pros o kroplowki z magnezu mi bardzo w szpitalu pomagaly. I jak wycisza to pros o passer albo szew jak skrocila sie szyjka. Pisz do Nas my troche doswiadczone.
Oczekujaca123
@BaskaW Ja juz biore 3x2 plus 2x200 luteinyPosiew moczu ujemny, badanie moczu w normie, morfologia też ok. CRP bez stanu zapalnego, robilam posiew z pochwy w tamtym tyg u swojego gina, jutro wynik. Mycoplazmy ureoplazme clamydia wykluczone przed ciaza.
Dzis to typowo wzdecia i trudno mi sie zalatwic ;(
@Zzzzzz mam zwykly espumisan ten zwykly w czym lepszy ?
Wynik posiewu do 7 dni.. mam nadzieje ze chociaz do wizyty na piatek bedzie
reklama
BaskaW
@Oczekujaca123 mi na wyproznienie pomaga kapusta kiszona. Jogurt. Kawa. Mleko. Zrob chamski miks to Cie pogoni. pamietaj ze jesteś w 1 tr i nie wszystkie leki Ci wolno.
Podziel się: