reklama
Paula_12345
Fanka BB :)
@BaskaW Nie chcę na razie całkiem leżeć, być może coś się stało w organizmie że tak mi się skróciła i jest to jednorazowe (noc wcześniej obudziło mnie mrowienie rąk, mogłam mieć spory niedobór magnezu). Dlatego poszłam na L4 mimo lekkiej pracy (częściowo z domu), żeby ograniczyć ruch. Sporo też ćwiczyłam, łącznie z przysiadami, myślę że jak to odpuszczę to będzie ok. Mam teraz często poumawiane wizyty, więc jeśli to będzie za mała profilaktyka, to dość szybko będę mogła zareagować
Zzzzzz
Moim zdaniem ani ja ani Ty ani @Paula_12345 nie powinnyśmy się stresowac. Stres skraca szyjke
@BaskaW jeżeli Tobie pomaga lezonko to niech tak zostanie. Ja tez plackuje.
@BaskaW jeżeli Tobie pomaga lezonko to niech tak zostanie. Ja tez plackuje.
Paula_12345
Dokładnie tylko żałuję że nie można na saunę pójść, bo to mnie zawsze fajnie odstresowywałoMoim zdaniem ani ja ani Ty ani @Paula_12345 nie powinnyśmy się stresowac. Stres skraca szyjke
Zzzzzz
Sauna i winkoooo. Spokojnie za pół roku wszystko wroci do normyDokładnie tylko żałuję że nie można na saunę pójść, bo to mnie zawsze fajnie odstresowywało
Raz kupilam wino bezalkoholowe ale nie smakowało dobrze.
Paula_12345
Mi sie udało dorwać całkiem niezłe wina w Auchan, mają około 10 różnych do wyboru. Piwka też są całkiem znośne, najbardziej lubię Heinekena Niestety substytutu sauny chyba nie znajdęSauna i winkoooo. Spokojnie za pół roku wszystko wroci do normy
Raz kupilam wino bezalkoholowe ale nie smakowało dobrze.
Oczekujaca123
@Zzzzzz @Paula_12345 hola hola ! Jakie wino ? Jaka sauna ? ;p jeszcze troche musicie wytrzymac ;*Mi sie udało dorwać całkiem niezłe wina w Auchan, mają około 10 różnych do wyboru. Piwka też są całkiem znośne, najbardziej lubię Heinekena Niestety substytutu sauny chyba nie znajdę
A tymczasem...
Ja sie napije za Wasze zdrowie ! A Wy grzecznie lezcie i dbajcie o siebie. Jak mi sie uda zajsc w ciaze to wtedy Wy juz bedziec pic za mnie
Zzzzzz
@Oczekujaca123 ojj bede
Lovi23
Gratulacje !Cześć dziewczyny ! [emoji4]wczoraj o 16.20 urodziłam zdrową cudowną córeczkę 2950 dokładnie w 37+4, pięc dni po zdjęciu szwu [emoji4]
Dziękuje wam bardzo za wsparcie w szyjkowym temacie i nie tylko [emoji6] będę tu jeszcze zaglądać od czasu do czasu [emoji6]..
Dla przyszłych czytających powiem w skrócie: w 19 tygodniu założony szew na szyjkę 1,9 cm, poprzednia ciąża stracona w 20 tygodniu przez niewydolną szyjkę.
Życzę wam wszystkim powodzenia, wam tez sie uda! Trzymam kciuki za każdą z was [emoji8]
reklama
Lovi23
Ale miekka.Ładnie Cie nastraszyli... 26 mm a 38mm to spora roznica. Nie stresuj się jest dluuuga, pozazdrościć
U mnie z 2,5cm w ciągu 4 dni zrobiło się rozwarcie w pierwszej ciąży... I niestety poród przedwczesny... Takze... trzeba uważać
Podziel się: