Oczekujaca123
Fanka BB :)
A co ma pokazac ten test? Bo kojarze go jako ciazowy ?Ale dopiero wróciłam ze szpitala ;( Ech. Kupie może ten test Clearblue i jeszcze jutro siebie poobserwuje, najwyżej podjadę jutro lub w niedziele.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co ma pokazac ten test? Bo kojarze go jako ciazowy ?Ale dopiero wróciłam ze szpitala ;( Ech. Kupie może ten test Clearblue i jeszcze jutro siebie poobserwuje, najwyżej podjadę jutro lub w niedziele.
Zobacz, to jest coś takiego: Link do: Clearblue, testy na obecność wód płodowych dla kobiet w ciąży, 2 sztuki - Testy diagnostyczneA co ma pokazac ten test? Bo kojarze go jako ciazowy ?
Slyszlalam o tym ale ta firma skojarzyła mi sie teraz tylko z tym testem ciazowym co reklamujaZobacz, to jest coś takiego: Link do: Clearblue, testy na obecność wód płodowych dla kobiet w ciąży, 2 sztuki - Testy diagnostyczne
"
Test w formie wkładki higienicznej, wyraźnie pokazuje różnicę pomiędzy wodami płodowymi, a moczem.
Pasek testu wycieku płynu owodniowego zmienia barwę pod wpływem płynu o wartości pH powyżej 6,5. Wartości pH płynu owodniowego są wyższe niż 6,5."
To sobie poleżymy u mnie 15tc od tygodnia mam krążek, czemu masz wskazania do leżenia jak szyjka zamknięta i długa?Ja tez często mam wrazenie mokrych majtek ale wydaje mi sie ze to przez luteine ktora bardzo brudzi bielizne i ze leze pod kocem po prostu sie czlowiek poci. U mnie 18tc.
Moze srednie pocieszenie, ale pore roku na lezenie w ciazy macie dobra wiec ksiazka, ciepla herbata, za niedlugo pod kocyk i lezec i pachniec , a ja będę za Was kciuki trzymac bo poki co sama sie starac bede dopieroTo sobie poleżymy u mnie 15tc od tygodnia mam krążek, czemu masz wskazania do leżenia jak szyjka zamknięta i długa?
Ale dopiero wróciłam ze szpitala ;( Ech. Kupie może ten test Clearblue i jeszcze jutro siebie poobserwuje, najwyżej podjadę jutro lub w niedziele.
Bo jest bardzo miekka. W 14 tc cos mnie niepokoilo mialam sluzu duzo zabarwionego na rozowo skojarzylam ze czop podobnie wyglada. I diagnoza miekka szyjka. Od tamtego czasu kompletnie sie polozylam. Od 2 dni znowu wariuje obawiam sie. Maskara ile jeszcze przede mna.To sobie poleżymy u mnie 15tc od tygodnia mam krążek, czemu masz wskazania do leżenia jak szyjka zamknięta i długa?
Czesc , bardzo mi przykro ;*Cześć,
Jestem tu nowa. Urodziłam w 23 tyg., miałam w 19 założony pessar co doprowadziło do poważnej infekcji i nie dało się już zahamować skurczy. Po jakim czasie myślicie że można starać się o kolejne dziecko ?