reklama
Dziewczyny zaczyna pobolewać krzyż i czasem brzuch skurczów nie mam. Nie wiem czy jechać już na IP czy poczekać. Te bole jeszcze nie są takie silne.
Ja jestem z tych panikujących więc pewnie bym jechała, wole byc za wczesnie niz za poźno. A gbs masz dodatni czy ujemny?
Menia2018
Fanka BB :)
Dodatni.Ja jestem z tych panikujących więc pewnie bym jechała, wole byc za wczesnie niz za poźno. A gbs masz dodatni czy ujemny?
kasiaczek89pl
Dodatni.
Jak dodatni to może jedz. Bo jak Ci odejdą wody to musisz dostać antybiotyk w ciągu godz
Dodatni.
To ja bym jechała jakby mnie coś niepokoiło odbiegło od normy...wszak jestes juz w terminie. 4 godziny na antybiotyk, z godzinę na dojechanie+przyjęcie. Najwyżej Cię odeślą. A z Twojej perspektywy sa jakies minusy takiego wyjazdu?
kasiaczek89pl
Dodatni.
Chyba ze masz blisko to czekaj na skurcze
kasiaczek89pl
To ja bym jechała jakby mnie coś niepokoiło odbiegło od normy...wszak jestes juz w terminie. 4 godziny na antybiotyk, z godzinę na dojechanie+przyjęcie. Najwyżej Cię odeślą. A z Twojej perspektywy sa jakies minusy takiego wyjazdu?
Dokładnie. Popieram
reklama
Wydaje mi się, że jeżeli skurczów brak to raczej nie ma sensu. Mnie brzuch czasem pobolewa tak jak na okres, ale to przecież normalne- mój lekarz stwierdził że wszystko się przygotowuje pomału.Dziewczyny zaczyna pobolewać krzyż i czasem brzuch skurczów nie mam. Nie wiem czy jechać już na IP czy poczekać. Te bole jeszcze nie są takie silne.
A jeżeli chodzi o bóle krzyża- pytanie czy czasem za dużo nie chodziłaś/ sprzątałaś itd. no bo wtedy to też normalne że boli.
Podziel się: