Jak po wizycie?Hej !)
Dziś na 16 mam wizytę ,pewnie zdejmie krazek , 37+5 ciekawe ile wytrzymała bez niego ?
W koncu byk że mną 18 tyg ,
reklama
Przyszla_mama_kama
Zaciekawiona BB
A jaka masz szyjke? Bo ja już ponoć jej nie mam nawet w czwartek po wizycie skurcze miałam co 8 minut zaczęłam się pakować w stresie do szpitala i z tego wszystkiego się wyciszyly... Coś czuję że to będzie na dniach i do terminu tj 5 lipca nie doczekam ale się zobaczyDołączam u mnie 32+2 i podobnie malutka puka w szyjkę, rozwarcie na opuszek, ale już od kilku tyg, od dzisiaj mam zielone światło na normalne funkcjonowanie, cudowne uczucie
Szew miałam od 22 tyg, ale spełzł lub się rozpłynął dobre 6-7 tyg temu. Czuję, że do lipca dam radę skoro tyle się udało, u Was pewnie też tak będzie
A jaka masz szyjke? Bo ja już ponoć jej nie mam nawet w czwartek po wizycie skurcze miałam co 8 minut zaczęłam się pakować w stresie do szpitala i z tego wszystkiego się wyciszyly... Coś czuję że to będzie na dniach i do terminu tj 5 lipca nie doczekam ale się zobaczy
Wczoraj lekarz powiedział po badaniu gin, że ma ok. 1cm, tydzień wcześniej 1,5 cm.
Bolesne skurcze? Piszą się na ktg? U mnie są bez zmian częste napinania, ale nie boli. Ja mam jutro rocznicę ślubu, a pojutrze urodziny i nie chcę być wtedy w szpitalu więc zaciskam nogi
G_Dominika
Fanka BB :)
Dziś Was rozbawie A dziś w nocy zapomniałam że jestem w ciąży i jak zaczęłam mieć skurcze przepowiadajace, to stwierdzilam, że to okres. Dopiero w łazience, gdy nie znalazłam podpasek tylko podkłady poporodowe to się zorientowalam
kluseczka89
kurde to oni te pessary tak późno sciągają..? czy kasa sie liczy bo za kolejna wizyte oczywiscie trzeba zaplacić.. Ale Ci super ty juz mozesz spokojnie rodzić, a mała to już nie taka mała, całkiem spora babeczka z niej Co Ci lekarz jeszcze mówił, ze pessar trzyma, jak szyjka wyglada?Hej ,właśnie jechałam z nastawieniem że mi zdejmir ale kazał się wstrzymać do piątku bo mała już nisko,waży 3300
Dzis pierwsze ktg
D
Deleted member 178444
Gość
Kurcze no ale na co czeka, jak ciążą donoszona a dziecko spore?Hej ,właśnie jechałam z nastawieniem że mi zdejmir ale kazał się wstrzymać do piątku bo mała już nisko,waży 3300
Dzis pierwsze ktg
Hahaha to pojechałaś z kokosem [emoji14] brzuch Cię nie dziwił?Dziś Was rozbawie A dziś w nocy zapomniałam że jestem w ciąży i jak zaczęłam mieć skurcze przepowiadajace, to stwierdzilam, że to okres. Dopiero w łazience, gdy nie znalazłam podpasek tylko podkłady poporodowe to się zorientowalam
Mi wczoraj szwagier otejpowal brzuszek i mam za sobą pierwsza przespaną noc od miesiąca. Nie obudziła mnie nawet córka wołająca ze swojego pokoju, stary poleciał po nią i ja przyniósł do nas, a ja smacznie spałam [emoji14] dziewczyny polecam tejpy z całego serca!
reklama
Mikasa7
O widzisz, mój mąż mnie też okleja,ale kursu żadnego nie ma. To okleja mi plecy i ból też mniejszy. Ale zastanawiałam się nad brzuchem, bo może szyjka by odcuazylo, bo coś gdzieś kiedyś czytałam. W których miejscach masz je poprzyklejane?Kurcze no ale na co czeka, jak ciążą donoszona a dziecko spore? Hahaha to pojechałaś z kokosem [emoji14] brzuch Cię nie dziwił?
Mi wczoraj szwagier otejpowal brzuszek i mam za sobą pierwsza przespaną noc od miesiąca. Nie obudziła mnie nawet córka wołająca ze swojego pokoju, stary poleciał po nią i ja przyniósł do nas, a ja smacznie spałam [emoji14] dziewczyny polecam tejpy z całego serca!
Podziel się: