Ściąganie szwu w szpitalu. Nic nie boli. Zakładają wziernik i przecinaja nożyczkami. Zostawili mnie w szpitalu na obserwacji.A jak wygląda procedura ściągania szwu? Miałaś w gabinecie czy w szpitalu?
reklama
Asmag forte brałam 3 razy po 2 tabletkiOh.. dziewczyny też bym chciała już być w jakimś "bezpiecznym" tygodniu, ale jak Wy donosiłyście Maleństwa o ja też dam radę tylko co będzie z szyjką jak dziecko będzie ważyć, teraz to maleństwo 300 gram już szyjka ma problem Dziewczyny jaką dawke magnezu bierzecie? mi lekarz nic nie powiedział a jak czytam wątek to jednak o magnezie piszecie
kluseczka89
Fanka BB :)
ja identyczne dawki biore 3×2tab. Asmag Forte.Asmag forte brałam 3 razy po 2 tabletki
Ja też nie sądziłam, że dotrwam do 35 tc. Biore aspargin 3x2Oh.. dziewczyny też bym chciała już być w jakimś "bezpiecznym" tygodniu, ale jak Wy donosiłyście Maleństwa o ja też dam radę tylko co będzie z szyjką jak dziecko będzie ważyć, teraz to maleństwo 300 gram już szyjka ma problem Dziewczyny jaką dawke magnezu bierzecie? mi lekarz nic nie powiedział a jak czytam wątek to jednak o magnezie piszecie
Ja biorę Aspargin 3*2 tabletkiOh.. dziewczyny też bym chciała już być w jakimś "bezpiecznym" tygodniu, ale jak Wy donosiłyście Maleństwa o ja też dam radę tylko co będzie z szyjką jak dziecko będzie ważyć, teraz to maleństwo 300 gram już szyjka ma problem Dziewczyny jaką dawke magnezu bierzecie? mi lekarz nic nie powiedział a jak czytam wątek to jednak o magnezie piszecie
Vanilia120
Ja biorę magne b6 forte
gabrika
Hej dziewczyny! Mam nadzieję, że dobrze trafiłam [emoji848]
Kończę dzisiaj 34 tc, byłam dzisiaj u przpadkowego gin z Medicover po różne skierowania i przy okazji zostałam zbadana i moja szyjka macicy ma obecnie 23 mm.
Dwa tygodnie temu gdy byłam na wizycie u mojego gin prowadzacego, szyjka miała 30 mm.
Czy taka zmiana nie jest zbyt duża? Czy powinnam skonsultować się z moim gin prowadzacym? Doradźcie proszę [emoji1317]
Kończę dzisiaj 34 tc, byłam dzisiaj u przpadkowego gin z Medicover po różne skierowania i przy okazji zostałam zbadana i moja szyjka macicy ma obecnie 23 mm.
Dwa tygodnie temu gdy byłam na wizycie u mojego gin prowadzacego, szyjka miała 30 mm.
Czy taka zmiana nie jest zbyt duża? Czy powinnam skonsultować się z moim gin prowadzacym? Doradźcie proszę [emoji1317]
Agatka29
HejHej dziewczyny! Mam nadzieję, że dobrze trafiłam [emoji848]
Moja 24 mm ma od 18 tyg
Lekarz dał Ci jakieś zalecenia że masz się oszczędzać ?
Moim zdaniem w twoim tyg ciąży to chyba normalne ze zaczyna się wszystko skracać
Ale jeśli masz możliwość to odpoczywać jak najwięcej i będzie ok
Szyjka mierzona przez innych lekarzy na innym sprzęcie też może być błąd w pomiarach
Wystarczy że zaznaczy inaczej niż twój lekarz
reklama
Vanilia120
U mnie odkąd wkroczylam w 30 tydzień to pojawiają się bole takie jak na okres. Bol jest raczej delikatny, ciągły i przechodzi sam gdzieś po pół godzinie lub godzinie. Do tego czasami jak wstanę zrobić sobie jedzenie, lub w nocy pójdę do toalety to pojawia się taki ból w szyjce, takie pieczenie. Dobrze że lekarz w poniedziałek.
Podziel się: