reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja to sir boję bo czasem czuje jak mi się brzuch napina 8 nie wiem czy to skurcz, czy mały się tak jakoś wierci czy po prostu wzdęcia mi rozpieraja

reklama
Z tym leżeniem to bywa różnie.Jednej kobiecie uda się donosic ciążę inna urodzi przedwcześnie. Trochę taka loteria.Ale wiem, że nie warto ryzykować.Ja dzisiaj trafiłam na bloga mamaginekolog.pl i tam Pani doktor piszę, że leżenie plackiem przez cały czas nic nie daje a wręcz szkodzi jeżeli chodzi o problem skracajacej się szyjki.

Z tym leżeniem to bywa różnie.Jednej kobiecie uda się donosic ciążę inna urodzi przedwcześnie. Trochę taka loteria.Ale wiem, że nie warto ryzykować.Ja dzisiaj trafiłam na bloga mamaginekolog.pl i tam Pani doktor piszę, że leżenie plackiem przez cały czas nic nie daje a wręcz szkodzi jeżeli chodzi o problem skracajacej się szyjki.
Hehe...już przerabialiśmy na tym forum temat tego bloga i czy jest sens leżenia :-) widać, że każda prędzej czy później trafia na tego bloga i ma podobne przemyślenia :-)

Dziewczyny pamiętacie może czy po clotrimazolum dlugo miałyście uczucie wilgoci? Ja ostatnia tabletkę bralam przedwczoraj wieczorem i dzisiaj tez czuje ze cis że mnie leci.... :(

Po clotrimazolum to normalne, bez wkładek ani rusz :-)

Ale myslicie ze te uplawy moga być długo po zakończeniu brania? Ostatnia tabletkę, a w sunie było ich 7 bralam przedwczoraj wieczorem. Przepraszam że tak drąże ale po prostu myskakam ze dzisiaj brdzie już sucho i oczoczywiś mam glupie mysli.

reklama
Będzie mokro, bo one działają jeszcze po odstawieniu około tygodnia z tego co pamiętam. Ja już się do wkaldek przyzwyczaiłam, bo biorę luteine dopochwowo i też jest duża ilość wydzieliny. Spokojnie :-)

Do góry