reklama
Hej. Ja narazie w szpitalu. Jutro badania i będą myśleć co dalej. Mialam dzis isc do domu ale ze względu na zakażenie w układzie moczowym będą mnie dłużej trzymać. Ale ja już sama nie wiem czy lepiej tutaj czy lepiej do domu niby nic się nie dzieje ale jakoś w domu więcej czarnych myśli mnie nachodzi.
A Ciebie czym faszerują w tym szpitalu? Ja dostaje magnez 3x2 i nospe 3x2 i tak się zastanawiam czy ta ilość nospy to aby nie za dużo? Czytam o skutkach ubocznych nospy to mi się ryczeć chce. Dodatkowo czytałam że ten antybiotyk który mi dają to też wcale taki bezpieczny dla płodu nie jest Wiadomo że wszystko po to aby ciążę utrzymać i chyba lepiej już nic nie będę czytaćJa tez dalej w szpitalu. Zaczynam 7 tydzień juz modle się jeszcze o conajmniej 3 tyg. Choć wiadomo najlepiej jak najdłużej. Tylko ja to już nawet bym nie chciała wychodzić z tego szpitala za bardzo się boje.
Agatka29
Fanka BB :)
Właśnie człowiek z strachu woli wHej. Ja narazie w szpitalu. Jutro badania i będą myśleć co dalej. Mialam dzis isc do domu ale ze względu na zakażenie w układzie moczowym będą mnie dłużej trzymać. Ale ja już sama nie wiem czy lepiej tutaj czy lepiej do domu niby nic się nie dzieje ale jakoś w domu więcej czarnych myśli mnie nachodzi.
szpitalu ale znowu nie ma jak w domu, który tydzień u Ciebie ?
Agatka29
Masz już chyba 31 ? BedziB dobrze i dotrwamy do 37 !! Ile na już dzidziusi w tym tyg ?Ja tez dalej w szpitalu. Zaczynam 7 tydzień juz modle się jeszcze o conajmniej 3 tyg. Choć wiadomo najlepiej jak najdłużej. Tylko ja to już nawet bym nie chciała wychodzić z tego szpitala za bardzo się boje.
Agatka29
Najgorsza rzecz czytać skutki po lekach które nam dają,oni wiedza co robią !! Ale ja też mam tą chorobę że wszystko muszę czytać,później się nakręcam i ryczeA Ciebie czym faszerują w tym szpitalu? Ja dostaje magnez 3x2 i nospe 3x2 i tak się zastanawiam czy ta ilość nospy to aby nie za dużo? Czytam o skutkach ubocznych nospy to mi się ryczeć chce. Dodatkowo czytałam że ten antybiotyk który mi dają to też wcale taki bezpieczny dla płodu nie jest Wiadomo że wszystko po to aby ciążę utrzymać i chyba lepiej już nic nie będę czytać
U mnie dziś 25tc +7 dni.Właśnie człowiek z strachu woli w
szpitalu ale znowu nie ma jak w domu, który tydzień u Ciebie ?
reklama
Podziel się: