A na co jest ten aspargin?U mnie dzis 30t4d dzis nam wizytę wiec sue dowiem jaki aktualny stan szyjki. Tydzien temu 2.59 twarda, zamknięta czyli bez zmian po tygodniu lezenia. U mnie na skrocenie mialo wpływ łyżeczkowanie w 10tc w pazdz.zeszlego roku. W pierwszej ciązy szyjka zaczela sie skracac dopiero w 35tc. Biore luteine 2x2, nospe 3x1 i aspargin 3-4x 1. Co do twardnienia brzucha hmmm bolesnych nie mam ale po poludniu jak juz chodze to czuje worek kamieni przed sobą. Ogolnie poleguję duzo ale pozwalam sobie na drobne prace domowe i mam 4letnią córkę wiec wiecie jak jest :-)
Zobaczymy dzis!
reklama
Ojej trzymam mocno kciukiHej u mnie zwrot akcji. powiedzieli że nie będa czekać na wynik kwasow tylko założą dziś balonik. W nocy mnie strasznie skora swedziala. Teraz też swędzi. Zobaczymy
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
madziarakr
Aktywna w BB
trzymam kciuki, powodzeniaHej u mnie zwrot akcji. powiedzieli że nie będa czekać na wynik kwasow tylko założą dziś balonik. W nocy mnie strasznie skora swedziala. Teraz też swędzi. Zobaczymy
Ostatnia edycja:
Witajcie ,ale pogoda.Troche posiedziałam na tarasie.Zazdroszcze tym ,które już maja 30 tydzien za sobą.Lezac ten czas ciagnie się ślimaczym tepem.Wczesniej wygladalo to trochę inaczej,obowiazki dziecko .Lecial dzień za dniem.Milego dnia
PowodzeniaHej u mnie zwrot akcji. powiedzieli że nie będa czekać na wynik kwasow tylko założą dziś balonik. W nocy mnie strasznie skora swedziala. Teraz też swędzi. Zobaczymy
madziarakr
Aktywna w BB
Niestety, taka piekna pogodanie nam nie pomaga. Juz czekam jak bedzie szaro i ponuro, jak szybciej bedzie sie dzien konczyl, to czas tez bedzie szybciej lecial.Ja to w sumie widze pozytywy tego ze leze akurat teraz a nie np kwietniu,maju, czerwcu kiedy slonko swieci i az sie chce isc na jakis spacer albo wycieczke rowerowa.Wiec glowa do gory, w kazdej beznadziejnej sytuacji da sie odnaleźć jakies plusyWitajcie ,ale pogoda.Troche posiedziałam na tarasie.Zazdroszcze tym ,które już maja 30 tydzien za sobą.Lezac ten czas ciagnie się ślimaczym tepem.Wczesniej wygladalo to trochę inaczej,obowiazki dziecko .Lecial dzień za dniem.Milego dnia
Evelina87r
Fanka BB :)
Aspargin na przedwczesne skurcze macicy - potas i magnezA na co jest ten aspargin?
Ja mam dzis gina wiec jak bedzie ok to zrobie taki maly grzeszek i pojde na 15min spacerek. A ciesze się jak dziecko :-))
Jakiegos strasznego kryzysu tez nie mam,masz racje napewno jest to lepsza pora niż latem.Zwlaszcza przy tych upałach ,które mielismy w tym roku.Tylko jak się nagle zmienia tryb zycia,wszystko jest inaczej.Lekarz powiedział,ze mogę pojsc na spacer ,a ja sama nie wiem..Chodze w mieszkaniu ,ale więcej poleguje,on stwierdził,ze trochę musze się ruszac ,bo mi mięśnie znikna.A u Ciebie jak wygląda dzień?Niestety, taka piekna pogodanie nam nie pomaga. Juz czekam jak bedzie szaro i ponuro, jak szybciej bedzie sie dzien konczyl, to czas tez bedzie szybciej lecial.Ja to w sumie widze pozytywy tego ze leze akurat teraz a nie np kwietniu,maju, czerwcu kiedy slonko swieci i az sie chce isc na jakis spacer albo wycieczke rowerowa.Wiec glowa do gory, w kazdej beznadziejnej sytuacji da sie odnaleźć jakies plusy
reklama
Lovi23
Fanka BB :)
Szewek mam od 16 tc założony profilaktycznieO proszę jaka imponująca szyjka pewnie jeszcze dłuuugo na niej pociągnięcie z dzidziusiem czemu z serca kibicuję! A od dawna masz szew? Ja, o dziwo, mimo moich mega twardnień, które towarzyszą mi praktycznie od poczatku ciąży, do niedawna miałam jeszcze 4 cm, ale u mnie to się juz posypało, lekarze mówią że przy 4tej ciąży to dziwne gdyby bylo inaczej hehehe
Podziel się: