Ja mam jutro kontrole....ciekawe co tam sie dzieje ?[/QUOT
O ile dobrze pamiętam jesteśmy na tym samym etapie,na kiedy masz termin?Ja na 7 kwiecień.
reklama
Termin 7 kwiecień.Wiec trochę zostało..Dokładnie jakby tak przyszło leżeć w cieplejsze miesiące to byłoby gorzej.U mnie jeszcze maksymalnie i w optymistycznej wersji do końca listopada.A wam ile jeszcze zostało?
madziarakr
Aktywna w BB
No to ja na 06 kwietnia
madziarakr
Aktywna w BB
Mnie lekarz powiedzial ze nospa nie jest zalecana przy problemach szyjkowych...ale z tego co widze to sa lekarze ktorzy maja odmienne zdanie.
Ja tez juz nie wiem jak z ta nospa.. mi tez kazal brac 3 razy dziennie ale teraz juz ograniczam. Mi szyjka skrocila sie w okresie kiedy przyjmowalam tylko witaminy dla kobiet w ciazy, wiec mysle ze nospa nie ma znaczenia co do tego, chociaz moge sie mylic. Czasami to juz sama nie wiem czy mam skurcz czy to moze dzidzius tak mi wypycha dol brzucha, bo u mnie tylko dol sie tak napina.. badz madry czlowiekuMnie lekarz powiedzial ze nospa nie jest zalecana przy problemach szyjkowych...ale z tego co widze to sa lekarze ktorzy maja odmienne zdanie.
Dżuls89
Fanka BB :)
Super sprawa że też wczesniej na to nie wpadłam u nas w domu juz się śmiejemy że jak mi coś upadnie na podłogę to już jest dla mnie przegraneDziewczyny polecam Wam taki sprzęt to jest łapa robota do nabycia w sklepach zabawkowych...przy naszych szyjka nie wolno sie schylać to super ułatwia sprawę jest precycyjne nawet jak mi tabletka nospy upadnie to to podniesie ładuje pranie do pralki z kosza siegnie po papier toaletowy który mam wyżej w szafie ..nawiasem mówiąc jestem strasznie pierdołowata w tej ciąży wszystko mi wypada z rąk .
http://www.toysrus.pl/mobile/toys/universe-of-imagination-r-ka-robota/TRUP8920810001
Dżuls89
Ohh ja Ciebie rozumiem. Bo teraz taka jestem zadowolona że przekroczyłam 30tc, ale pamiętam początki leżenia, kiedy to wszystko zdawało sie tak odległe. Najlepsze były dla mnie rady innych dziewczyn w podobnej sytuacji, żeby sobie wyznaczać niezbyt odległe cele, np teraz czekam do 24 bo wtedy będą ratować dziecko, potem 28, 30, 32 itd. To mi pomogło mimo że teraz czas nam się dłuży, to on i tak biegnie ciągle tak samo, a każdy dzień to sukces przesyłam całusy i dobre wibracje prosto z mojej średniowygodnej ale wiernej wersalkiWitajcie ,ale pogoda.Troche posiedziałam na tarasie.Zazdroszcze tym ,które już maja 30 tydzien za sobą.Lezac ten czas ciagnie się ślimaczym tepem.Wczesniej wygladalo to trochę inaczej,obowiazki dziecko .Lecial dzień za dniem.Milego dnia
Futuremummy00
Zaangażowana w BB
Mnie lekarz powiedzial ze nospa nie jest zalecana przy problemach szyjkowych...ale z tego co widze to sa lekarze ktorzy maja odmienne zdanie.
A teraz masz już który tydzień bo u mnie jest 32 i chciałabym chociaż ze 2 tygodnie wytrzymać do 34 to mój cel na obecną chwileOhh ja Ciebie rozumiem. Bo teraz taka jestem zadowolona że przekroczyłam 30tc, ale pamiętam początki leżenia, kiedy to wszystko zdawało sie tak odległe. Najlepsze były dla mnie rady innych dziewczyn w podobnej sytuacji, żeby sobie wyznaczać niezbyt odległe cele, np teraz czekam do 24 bo wtedy będą ratować dziecko, potem 28, 30, 32 itd. To mi pomogło mimo że teraz czas nam się dłuży, to on i tak biegnie ciągle tak samo, a każdy dzień to sukces przesyłam całusy i dobre wibracje prosto z mojej średniowygodnej ale wiernej wersalki
reklama
Dżuls89
Ja właśnie odhaczyłam 34 tc, dzisiaj mi stuknął 34t4d. Teraz mam taki cel, żeby nie urodzić dopóki mój mąż nie wróci z delegacji, czyli jeszcze jakies 11 dni i 16 godzin ;D a potem ile się da, ale niech się już dzieje wola nieba...A teraz masz już który tydzień bo u mnie jest 32 i chciałabym chociaż ze 2 tygodnie wytrzymać do 34 to mój cel na obecną chwile
Podziel się: