reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

U mnie tez ok :) chociaż cZasami za dużo mysli mam w glowie... jeszcze mysle o tej bakterii w moczu ahh szkoda gadac. Ja jutro zaczynam 26 tc.. a za 2 tyg wizyta u mojego lekarza i wizyta w szpitalu juz odliczam :)

reklama
Dziewczyny a jak reszta się trzyma? Coś się u kogoś ruszyło? Jak znosicie te upały? Ja piję tylko ogromne ilości wody, a później ciągle siusiam [emoji4]

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnes gratulacje!!! Ja tragedia. Nie spalam całą noc. Do tego non stop mdlosci. W ubiegłym tyg trafiłam do szpitala z wymiotami. Jutro do lekarza. Mam częste skurcze. Zaczęłam 24ty tydzień. Nie wiem ile to jeszcze wytrzyma. Mam polipa na szyjce i lozysko 2cm od ujscia także krazek nie wchodzi w grę.

Mi upały jakos nie przeszkadzają ale mdłości wróciły.. Jak byłam na wizycie lekarka mówiła że teraz tak już może być bo duże dziecko i cisnie. Ale od paru dni to już parę razy dziennie zwracam i już sama nie wiem czy to od leków, pogody czy dzidzia gdzieś cisnie:( robiłam dzis badania zobaczymy czy coś pokażą. Ja oprócz tego mam cukrzycę ciazowa i muszę uważać na spadki cukru po wymiotach masakra.
A Ty Justa wiesz skąd te mdłości miałaś? Ja też musiałam ta ciąże wytrzymac bez pessara i się udalo. Jak mi się nasilały skurcze to szpital parę dni do tygodnia pod kroplówką żeby wyciszyć i potem do domu. Stopniowo się zwiększaly i jak były duże to od nowa szpital. I tak wytrzymałam:) Może też pogadaj z lekarzem żeby tak robić? Zawsze to spokojniejsza byś była, pod opieką no i zawsze to kolejne tygodnie do przodu z dzieckiem w brzuszku

No i miałam dzisiaj wyjść ze szpitala a tu SiE okazało ze mam cukrzycę i wysokie TSH i muszę mieć konsultacje dietetyka i diabetologa dlatego muszę jeszcze leżeć, może wyjce jutro o ile jak zbadana szew i zrobią USG i będzie wszystko dobrze.A juz myślałem ze dzisiaj wyjde.Na sali mamy tak gorąco ze szok.Gratuluje Agnes:-)))

Miki2014 chyba zatrulam się jedzeniem na wynos ale ogólnie nie mam woreczka zolciowego i powinnam trzymać dietea z tym ciężko. Nic bym nie mogła jesc. U mnie w mieście szpital jest do d... żeby dostać magnez w kroplowce to muszą być mega skurcze albo rozwarcie. Jutro spytam mojego lekarza o pobut w szpitalu w większym mieście.

reklama
Do góry