reklama
Współczuję... w takim razie trzymam kciuki żebyś nie musiała się z nimienia długo męczyć i jak najszybciej zoba czyli swojego maluszkaSkurcze z brzucha średnie, najgorsze z kręgosłupa
Izuskam
Fanka BB :)
No wlasnie .... te skurcze to sie zaczynaja juz dużo wczesniej [emoji20] mnie tez znowu pobolewa brzuch jak na okres na razie kilka razy na dobę ale
Pewnie bedzie to sie zdarzało coraz częściej ... . Dzisiaj kończę 35 tc
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pewnie bedzie to sie zdarzało coraz częściej ... . Dzisiaj kończę 35 tc
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej dziewczyny. Ja się dziś zameldowałam w szpitalu na obserwacji. Na usg wyszło że dziecko waży 2080 czyli mniej niż lekarzowi w zeszłym tygodniu, szyjka w zeszłym tygodniu u mojego ginekologa była 30 mm a teraz znowu 22 mm, do tego wskaźnik wód płodowych AFI 5,5. Robili mi KTG o nie mogli złapać bo dziecko się wierciło bardzo. Kurcze stresuje się na maksa.
Jouliettka
Fanka BB :)
Nie stresuj się. USG nie jest dokładne. Wystarczy przesunięcie o 1-2 milimetry i wychodzi inna waga. Szyjka też na każdym sprzęcie może wyjść inaczej. Lekarz mógł przycisnąć odrobinę szyjkę sonda i wynik zmieniony. Najważniejsze, że jesteś pod kontrolą.
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś dokładnie 33 plus 6 dni. O wodach nic nie mówili. Stwierdzili że obserwują i tyle. Norma jest od 5 do 20 także dolna granica normy.Agnes222 a który to tydzień? 2kg to już sporo. A o tych wodach coś mówili? 5.5 to chyba nie za dużo.
Hej dziewczyny,chyba oszaleje dzisiaj byłam u lekarza i szyjka znowu spadła i to dużo ma juz niecały centymetr i jutro do szpitala w czwartek niby szew ale boje się ze do czwartku może tak się skrócić ze nie będzie na szwa założyć, nie wiem czy lekarz juz dawno nie powinien był mi go założyć bo jak tu czytam to dziewczyny juz przy dłuższych szyjksch miały zakładany szew, a to dopiero 21 tydz.i ciąża blizniacza.Nie wiem jak dam rade teraz żeby się Nie denerwowac.
reklama
O pesarze nie wspomniał mówił ze tylko szewAnna1107 to faktycznie niewiele ale zdążą na pewno założyc pessar.
Podziel się: