reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Nina,
Jaki on już duży jest:) serio, bardzo się zmienił:) fajniutki mały facecik :D

A ja niby już w ten poniedziałek poznam mieszkankę swojego brzucha...chyba, ze cos sie zmieni i mi przełożą cesarke. Takie przypadki się tu zdarzają niestety.
W każdym razie i ciesze sie i boje się baaaardzo;)
Aga bedzie dobrze. Marudź im ile wlezie i moze ich przekonasz. Ale z drugiej strony jak już termin wpisany w kartę to pewnie beda sie tego trzymac. Jesteś pod dobra opieka wiec musi byc dobrze. Po trudnej ciazy nalezy ci sie nagroda na final.
A Bartus juz rzeczywiscie spory jest. Wczoraj skonczyl 7 tygodni, chociaz korygowanego ma dopiero tydzien a wazy 4200 wiec jak na wczesniaka to jest co dzwigac;-)

reklama
Madzien trzyymam kciuki.... Jednak udało Ci się przede mną [emoji6].
Aga bedzie dobrze. Juz jestes na prostek i bedziesz tulic za kilka dni corunie.
Nina super mężczyzna bedzie rósł. Jaki dyskretny zalotny usmieszek [emoji8]

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Dziewczyny ja dzis przesrana noc.....taki bol glowy ze ledwo przeszedl.
Ale to chyba schodzil ze mnie wczorajszy stresik. Mala daje czadu, obniżyła się czuje ją nisko i co chwila po nerwach od prawej nogi dostaje. Maz wraca z pracy i zaczynamy przyspieszac wszystko..... Piłka sprzatanie wieczorem kapiel i przytulanko

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

A ja dla odmiany dziś się wyspałam :errr: chyba pierwszy raz odkąd tu jestem...może przez stres.
Dziś na obchodzie pan dr filozoficznie stwierdził, ze powoli podchodzę do lądowania i w poniedziałek ląduje.... i ze dziś do mnie przyjdą z papierami, zgodami do podpisu. Wiec chyba klamka zapadła :)

Aga super wieści. I nie martw się bo jesteś pod dobra opieką. [emoji3]
Marcysia przyjdzie taki moment, że się wszystko ułoży i będziesz mieć troche czasu dla siebie. Wykorzystuj tez do pomocy kogo sie da [emoji12]

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png
Gorzej jak zostaje tylko mąż który jest ciągle zmęczony :biggrin2: bo to przecież on rodził i musi wstawać w nocy

Dziewczyny mnie mój teść zawsze "pocieszał" że dziecko jak skończy 3 miesiące to wszystko robi się latwiejsze i że zaczyna powoli normalnie spać, a jak nie po 3 miesiącach to po pół roku, a jak nie po pół roku to po roku już na pewno będzie super :D

reklama
Podpisałam zgodę na cesarke. Pogadałam z lekarzem. Jeszcze w niedziele pewnie rozmowa z anestezjologiem. No i dostanę druga dawkę sterydow w weekend.
Wiec już naprawdę niedługo skonczy się moja ciążowa męka:).
A dzisiejszy dzień strasznie się wlecze. Pewnie zblizajacy się długi weekend będzie baaaardzooo dluuuuugi dla mnie. A w niedziele będę mieć stan przedzawałowy ...

Do góry