reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Kindziorek,
Nie mam wyjścia wiec wytrzymam. Jutro kończę 36 tc wiec może już nie długo.
A u ciebie widzę już 37:) to już naprawdę blisko do końca :)
Obie mamy blisko. Ty cesarka przed terminem a ja czekam aż się samo zacznie. Tylko że jeszcze tydzień do zdjęcia a ja juz najchętniej bym sie pozbyła tego małego co nie pozwala rodzic.

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Dziewczyny Wy już na samej końcówce. Juz niedługo Wasze maluszki w będą z Wami. Ja muszę jeszcze dość długo poczekać. Dopiero skończony 26 tydzień, a gdzie do końca.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnie dni miałam ciężkie. Pisaliście o wysokim ciśnieniu, a ja miałam niskie i nie funkcjonowałam. Nie mogłam sobie rady dać. Mam nadzieję, że dziś już będzie lepiej

Marcysia super wiadomosc :) w szpitalu zwariowac mozna. Mysl pozytywnie. Bedziecie wkrotce w nowym domu, a maly jest silny to pewnie jak obskoczycie tych specjalistow to okaze sie, ze jest zdrowy. Tego Ci zycze :)

Aga popros meza o swoj zestaw kawa + brownie, a na pewno humor Ci sie poprawi.

U mnie ciezka noc byla. Mala na wieczor po karmieniu wszystko zwrocila. Potem krzyczala, ze jest glodna to ja nakarmilam i sie zaczal okropny atak kolki, ktory sie skonczyl po karmieniu o 2 w nocy. Na szczescie pozniej juz spala normalnie... mam dzisiaj kryzys chyba i mi sie plakac chce.

Dziewczyny Wy już na samej końcówce. Juz niedługo Wasze maluszki w będą z Wami. Ja muszę jeszcze dość długo poczekać. Dopiero skończony 26 tydzień, a gdzie do końca.

Kochana zleci ci . Byl tydzien ze sie plakac chcialo . Ale zanim sie obejzysz a bd juz na koncowce [emoji4][emoji4][emoji4] jak juz zaczniesz 30 tydz to leci ze szok.

reklama
Jouliettka zleci Ci, zobaczysz. Pamietam ajak pessar miałam zakładany i jak ja dotrzymam jeszcze tyle czasu. A w czwartek minie 13 tyg jak go mam i patrzac wstecz nie wiem kiedy zleciało. Najlepiej chyba jednak nie patrzec do przodu i jeszcze tyle mi zostalo ale zyc danym dniem i jak juz to patrzeć ile minęło, już coraz bliżej niż dalej.

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Do góry