reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
I tak staram się myśleć. Zaczęłam kompletować wyprawkę dla małego to jak coś przychodzi to aż oczy się śmieją.
Chociaż ostatnio mój mąż stwierdził, że chyba jeszcze za wcześnie na takie zakupy. Myślałam, że go udusze. Mówię do niego to kto później to kupi, wypierze i uprasuje? Jak ja jestem w sklepie to robi mi się słabo i niedobrze, to co będzie później? To po tym już był cicho.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Troche martwi mnie moj brzuch mam wrazenie jakby malał [emoji23][emoji23] jakbym wod mniej miala. Znowu sobie pewnie cos wkrecam . Jejku niech sie juz zacznie błagam bo ja sie wykoncze . [emoji23][emoji23][emoji23] tym zamartwianiem .

Ja dzisiaj kończę 30 i wychodzę do domu. stażysta lekarz powiedział że skoro ja twierdzę że skurcze mnie bolą A ktg nie wykazuje takich mocnych to następnym razem powinnam przemyśleć czy przyjechać do szpitala. I to skurcze to moja subiektywna opinia ale pewnie nie tak bolace jak mówię. Na pytanie skąd plamienie nie odpowiedział. W każdym razie w domu mam dalej brać antybiotyk profilaktycznie.

Jazka zgadzam sie z dziewczynami.
Jouliettka po trochu po trochu i wyprawka bedzie, na poprawę humoru jak znalazl. Ja sie pakuje i pakuje i spakowac nie mogę do tego szpitala. Część jest czyli odziez i reczniki, tetra a kosmetyki itp w lesie [emoji28] ale dzis rossmann po te male podrozne pojemniczki i nakladki na sedes. I dopakowac i wsio chyba.....

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Jazka. Zgadzam się z Joulietka, on tam jest jak dupa od sra**a, niech takie komentarze dla siebie zostawi. Niektórym brak empatii

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Jazka nie zwracają uwagi na takiego pajaca. Trzeba się było go zapytać po co został lekarzem, bo jest po to aby sprawdzić i uspokoić. Lepiej pojechać raz za dużo niż za mało. Palant i tylne

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki dziewczyny, jego tekst sprawił że miałam ochotę dać mu w pysk

reklama
Jazka,
Oni zawsze wiedza jak się czuje pacjentka, lepiej to wiedza niż sama pacjentka. Ja dziś na obchodzie powiedziałam lekarzowi, ze boli mnie brzuch to bez słowa po prostu odszedł od mojego lozka, nawet nie spytał gdzie i jak bardzo mnie boli.
Następnym razem proponuje ci jednak inny szpital, może będą mieli mniej wylane na twoje problemy...

Ja się ciesze bo zrobili mi badania na cholestaze i wyszły ujemne:D zastanawiam się tylko od czego mnie w takim razie swędzą dłonie i stopy...

Do góry