reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Wlasnie miałam zastrzyk z celestonu i powiem wam, ze strasznie bolało. Piekło i rozpieralo ale teraz jest już ok. Jutro kolejny.

Agata, ja na pewno do końca majówki tu zostanę, mam nadzieje, ze najpóźniej w piątek wyjde.

Agula, zazdroszczę spacerków :)
A jak się w ogole czujesz po cc? Już wszystko dobrze?

reklama
Wlasnie miałam zastrzyk z celestonu i powiem wam, ze strasznie bolało. Piekło i rozpieralo ale teraz jest już ok. Jutro kolejny.

Agata, ja na pewno do końca majówki tu zostanę, mam nadzieje, ze najpóźniej w piątek wyjde.

Oj biedna jesteś, współczuję Ci strasznie. Może Cię Aga pociesze choć troszeczkę, boli mnie kolano już tak, że aż jestem z lekka poddenerwowana, biodra już też czuje bardzo. Podobno może być jeszcze gorzej, bo hormon relaksyna zaczyna się u mnie produkować.
A i zgaga coś od paru dni daje mi o sobie znaki :-(

Agulaa1. Fajnie masz, że możesz już z Tymeczkiem spacerować, ja siedzę na balkonie i Kukam na męża jak gra w piłkę z moim dwulatkiem.
AgaBabajaga. Mnie już po samym podaniu celeston nic nie bolało. Mam chyba trwardszy tylek ;)

Aga teraz przynajmniej będziesz spokojniejsza. Trzymam kciuki aby Cię wypuścili do domku pod koniec tygodnia. Poobserwują Cię, podadzą leki aby wyciszyć skurcze i będzie dobrze.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny podziwiam, że tak wytrzymujecie w szpitalach.
Osobiście nie nienawidzę szpitali. Gdy leżałam przed urodzeniem córeczki i po porodzie ładnie 9 dni to dla mnie to była katorga. A teraz jakbym miała leżeć to byłoby mi strasznie ciężko właśnie że względu na córeczkę.
A Wy jesteście tak dzielne. Trzymajcie się tak aby czas Wam szybko mijał.

Idę na dworek sądzić kwiatuszki [emoji4]

Powiem wam ze ja zaś boje sie swoim posiewem. Robilam w tamtym tyg we wtorek po południu . I do dzis nie ma wynikow [emoji33][emoji33] mam nadzieje ze to przez swieta i przez to ze ta placowka taka opuzniona, jeszcze mi teraz jakiejs infekcji brakuje.

reklama
Powiem wam ze ja zaś boje sie swoim posiewem. Robilam w tamtym tyg we wtorek po południu . I do dzis nie ma wynikow [emoji33][emoji33] mam nadzieje ze to przez swieta i przez to ze ta placowka taka opuzniona, jeszcze mi teraz jakiejs infekcji brakuje.
Ja robiłam z szyki i pochwy i po 5 dniach były wyniki, a posiewu czyste. Z względu na majówkę może się to wydłużyć. Nie martw się.

Do góry