reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Kurczę 34? Ale ten czas leci ,super! A pamietam, jak chciałaś dotrwać chociaż do 26, jak juz próbują takie maluszki ratować, a tu chwila moment i będziesz miala donoszonego chłopaka ;) A ja Agata, nie Agnieszka ;) chociaż jakos i tak większość osób mowi do mnie Aga, wiec, to myli czesto ;) miłego dnia Dziweczyny, u mnie piękne slonce dzis.

Jutro 33 tez pamietam to moje błaganie o 26...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny [emoji4][emoji4] ja dzis 33tydz1dzien. Troche sie nie odzywalam ale jestem na bierząco [emoji4][emoji4][emoji4] okropnie sie nie wyspalam nie umiem juz spac bola mnie stawy kolanowe i biodrowe. O dziwo podbrzusze jakos nie boli za to brzuch ciągle twardy . [emoji4] zaczynam sie stresowac [emoji23] jak pomysle ze za 3 tyg leki mam odstawic a za 4 tyg pessar mi zdejma to łoo...
Wyprawka dla malego zakonczona . Cel na dzis pakuje torbe do szpitala. [emoji4] milego dnia kobitki .

Dzien dobry ze sloneczkiem, dzis leze na dworku jak sie da i sie dotleniam caly dzien!
U mnie noc ok, w snie bylam w USA. Bufze sie w nocy kilka razy choc do wc 1raz.
Mnie tez bola bardzo biodra (trzaskajace mam) i kolana, brzuch na gorze od zeber non stop i czasem barki.
Z tego myslenia w jakiej pozycji jest synek mozna zglupiec. U mnie 36tydz.juz biegnie wiec wolalabym, aby byl prawidlowo-glowka w dol ;)
w czwartek mam wizyte u innego gin bo moj na urlopie i mam nadzieje, ze posiew mi pobierze. Usg 10.05 i juz odliczam dni.
Mamy jaj, kolejny moj cel 02.06 :-D
Milego dnia

Dzien dobry w maju:) Nie wierzylam, ze dotrwam do maja, a tu niespodzianka.
Ciężko mi się pisze tak mi się ręce trzęsą po tym leku. W nocy spałam tylko 2 godziny bo jestem jak naspidowana, po 10 kawach lub redbullach. Okropne uczucie, a pewnie do jutra rana będę na pompie. Teraz jak trzymam telefon to mi całe ramie, od szyi po dłoń, lata.....
U mnie w środę 31 tc, ciesze się choć teraz stawiam poprzeczkę na 34.
A dobra nowina jest taka, ze moja mama z bratowa poszły do H&M i kupiły jakies ubranka dla małej :) wiec cos już mam:)

Marcysia, o której wizyta?

Dzien dobry w maju:) Nie wierzylam, ze dotrwam do maja, a tu niespodzianka.
Ciężko mi się pisze tak mi się ręce trzęsą po tym leku. W nocy spałam tylko 2 godziny bo jestem jak naspidowana, po 10 kawach lub redbullach. Okropne uczucie, a pewnie do jutra rana będę na pompie. Teraz jak trzymam telefon to mi całe ramie, od szyi po dłoń, lata.....
U mnie w środę 31 tc, ciesze się choć teraz stawiam poprzeczkę na 34.
A dobra nowina jest taka, ze moja mama z bratowa poszły do H&M i kupiły jakies ubranka dla małej :) wiec cos już mam:)

Marcysia, o której wizyta?
Agunia o 16:45. Mi się marza zakupy, ale to niewykonalne. :). Pozostaje allegro i czekanie na listonosza

A jeszcze wam napisze, ze mimo tego leku w nocy miałam dwa skurcze, a od rana od 6 tez już dwa...super. Wychodzi na to, ze trzęsę się nadaremnie:)

A jeszcze wam napisze, ze mimo tego leku w nocy miałam dwa skurcze, a od rana od 6 tez już dwa...super. Wychodzi na to, ze trzęsę się nadaremnie:)
Aga. Mi w szpitalu magnez w kroplowce wogole nie pomógł na skurcze, bo miałam ich więcej, a za to po lykaniu magnezu plus b6 mam jakby mniej skurczy. Ostatnio też już dokładam nospe bo niestety skurczy jest więcej. Dodatkowo boli mnie nawet w trakcie lezenia macica w dolnym odcinku, tam gdzie blizna i nie wiem co dalej będzie.

reklama
Marcysia,
a jaki to jest rodzaj bólu u Ciebie? Taki jak przy miesiączce czy konkretnie boli miejsce blizny?

Mi gin powiedział, ze kobiety przy rozejściu czuja w tym miejscu taki bol jakby pieczenie. I ja często tak wlasnie czuje. A przy chodzeniu to boli jakby rana tam była...

Ja prócz tej kroplówki tez nospe dostaje ale nie brałam jej, chyba teraz zacznę.

Do góry