Kathleen006
Fanka BB :)
Aha i w wymazie miałam wcześniej bakterie enteroccocuos feacalis ! Nie wiem skąd, stąd ten antybiotyk, a teraz wypisali mnie z candida albicans Czyli teraz jest grzyb Do tego na wypisie zobaczyłam jaki mocz to leukocyty od 15-20wpw Więc nie jest dobrze. Wyisywal mnie mój własny ginekolog więc już nie wiem co robić przepraszam za moje żale, ale niewiedza i strach mnie zaczynają dobijac. Zdrowia wszystkim życzę.
@mania30 feacalis - to niestety z kupki - zalecane jest używanie chusteczek nawilzanych zamiast papieru.
Spokojnie widzę ze podobny przypadek jesteś do mnie- przy czym u mnie w Twoim wieku ciąży było duuuzo gorzej, a jestem już w32.
Przede wszystkim jak dziewczyny pisały regularna nospa; mi w szpitalu luteinę zmienili na doustną Bo cierpie na infekcje od początku lutego już 8 antybiotyk biorę. Dużo wody z cytryna i probiotyków
I przede wszystkim lez, lez, wstawaj tylko na chwile do toalety. Skoro nie masz ani szwu ani pessara tzn ze szyjka jest odpowiednio długa. A podskakiwania brzucha jesli są regularne np co 2 sęk to mały człowiek ma po prostu czkawkę
Głowa do góry!!! Aktualny stan jest przed alarmowym żebyś na poważnie leżała nie wstawała itp
Ja skurcze i twardnienie mam od początku ciąży! Brałam nospe, magnezu ogromne ilości Ok 500mg na dzień tj 11-12 tabl magne b6 i 3 razy dziennie czopki scopolan/ buscopan później doraźnie.
Dasz radę! Musisz tylko w to uwierzyć!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: