Kathleen006
Fanka BB :)
@nina 07.06 tak czytam i widze, ze nadal sie obwiniasz. Powiem Ci, choc moze to przykład niefortunny, ja ryczałam 3 dni ze nie karmie Małego piersia, ze robie mu krzywdę i w ogole co ze mnie za matka. Podjęłam taka decyzje, bo po pierwsze nigdy nie chcialam karmic, po drugie, bo potrzebowałam wrocic do lekow, które przyjmowałam przed ciaza, po trzecie, bo musiałam dojść do siebie po ciężkiej ciazy. I mimo, ze racjonalizowałam sobie, to wszystko, to i tak.potwornie sie obwiniałam. Nie wiem, moze to wina hormonów, moze czegoś innego, ale uwierz mi obwinianie siebie nic nie daje, tylko poteguje stres i Twoje zle samopoczucie, a Twój Maly to czuje. Ja dopiero niedawno wyluzowałam i po prostu ciesze sie tym, co mam. Sprobuj, choc wiem, ze to trudne. Twój synek jest zdrowy, zoltaczka to norma, moj Maly mial na szczęście tylko fizjologiczna, ale jak leżałam, to w większości sal dzieci pod lampami leżały az sie lekarze śmiali, ze w każdym pokoju sie świeci .
@Kathleen006 jestem za tym zlotem!
@AgaBabajaga z tymi miejscami, to jakas masakra i z tym oczekiwaniem tez, mnie to zawsze osłabiało... Agus podpytaj lekarza o zwiększenie dawki luteiny, mi np pomogło dopiero 2*200mg.
Mi pomogło Luteina 3x100mg
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom