reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Jak tam u was pogoda? U mnie od rana bez żadnej przerwy leje. Fatalny dzień.

Ja mam gdzies tak od 13 skurcze częste dość i się zastanawiam czy nie pojadę na IP wieczorem. Dawno już nie byłam, równo miesiąc :hmm:
Pewnie jak zwykle mam skurcze z nerwów... a nerwy przez to, ze pogoda taka fatalna, a mój młody wlasnie wraca autokarem z wycieczki i będzie dopiero po 20. I jeszcze zamiast autostrada to jadą jakimiś dziwnymi drogami nie wiadomo czemu...
No nic czekam dalej na rozwój sytuacji skurczowej i najwyżej pojadę tak koło 20 żeby korków już nie było.
Bedzie dobrze, spokojnie. Wez gleboki oddech.

reklama
Czuje sie w miare dobrze, oprocz bolacego krocza, bo mialam robione naciecie.

Agatka marudzi strasznie, probowalam ja przystawiac do piersi to za bardzo nie chce, a jak lezy to wybucha placzem co 3 minuty i mi nie chce zasnac...

A tu zdjecia tej kochanej i zmierzlej istotki :)

1493398027-aaaaaa.jpeg
1493398035-aaaaaa.jpeg

Agatka marudzi strasznie, probowalam ja przystawiac do piersi to za bardzo nie chce, a jak lezy to wybucha placzem co 3 minuty i mi nie chce zasnac...

1493398027-aaaaaa.jpeg
1493398035-aaaaaa.jpeg
Małe cudo. Śliczna dziewczyna. Jeszcze raz gratulacje i dużo zdrówka dla Was obu[emoji4]

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

1493398027-aaaaaa.jpeg
1493398035-aaaaaa.jpeg

Ale cudownie tlusciutka. Do zjedzenia :biggrin2:
uwielbiam takie szkrabki. Poczekaj Justa az zacznie ssac-jeszcze bedziesz miala dosc. Moze nie jest glodna :D

Justyna.
Agatka to istne cudo. Księżniczka. Możesz być dumna i szczęśliwa na całego. Kochane teraz troszkę wypoczynku i powrót do domowych pieleszy :) hi hi. Jak ja się nie mogę doczekać mojego drugiego chlopczyka :)
Uwielbiam oglądać dzidziusie

reklama
No na pewno stres...kurcze cos mówiła lekarka o pessarze. I młodej tętno tez skacze mocno widzę...
A ludzi tłum jak nigdy, pewnie tu długo pobędę dziś....wlasnie spojrzała położna na zapis i po minie widzę, ze chyba nie za dobrze...

Do góry