reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Jak tam u was pogoda? U mnie od rana bez żadnej przerwy leje. Fatalny dzień.

Ja mam gdzies tak od 13 skurcze częste dość i się zastanawiam czy nie pojadę na IP wieczorem. Dawno już nie byłam, równo miesiąc :hmm:
Pewnie jak zwykle mam skurcze z nerwów... a nerwy przez to, ze pogoda taka fatalna, a mój młody wlasnie wraca autokarem z wycieczki i będzie dopiero po 20. I jeszcze zamiast autostrada to jadą jakimiś dziwnymi drogami nie wiadomo czemu...
No nic czekam dalej na rozwój sytuacji skurczowej i najwyżej pojadę tak koło 20 żeby korków już nie było.
Bedzie dobrze, spokojnie. Wez gleboki oddech.

reklama
Czuje sie w miare dobrze, oprocz bolacego krocza, bo mialam robione naciecie.

Agatka marudzi strasznie, probowalam ja przystawiac do piersi to za bardzo nie chce, a jak lezy to wybucha placzem co 3 minuty i mi nie chce zasnac...

A tu zdjecia tej kochanej i zmierzlej istotki :)

1493398027-aaaaaa.jpeg
1493398035-aaaaaa.jpeg

Agatka marudzi strasznie, probowalam ja przystawiac do piersi to za bardzo nie chce, a jak lezy to wybucha placzem co 3 minuty i mi nie chce zasnac...

1493398027-aaaaaa.jpeg
1493398035-aaaaaa.jpeg
Małe cudo. Śliczna dziewczyna. Jeszcze raz gratulacje i dużo zdrówka dla Was obu[emoji4]

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

1493398027-aaaaaa.jpeg
1493398035-aaaaaa.jpeg

Ale cudownie tlusciutka. Do zjedzenia :biggrin2:
uwielbiam takie szkrabki. Poczekaj Justa az zacznie ssac-jeszcze bedziesz miala dosc. Moze nie jest glodna :D

Justyna.
Agatka to istne cudo. Księżniczka. Możesz być dumna i szczęśliwa na całego. Kochane teraz troszkę wypoczynku i powrót do domowych pieleszy :) hi hi. Jak ja się nie mogę doczekać mojego drugiego chlopczyka :)
Uwielbiam oglądać dzidziusie

reklama
No na pewno stres...kurcze cos mówiła lekarka o pessarze. I młodej tętno tez skacze mocno widzę...
A ludzi tłum jak nigdy, pewnie tu długo pobędę dziś....wlasnie spojrzała położna na zapis i po minie widzę, ze chyba nie za dobrze...

Do góry