reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Justyna - bez jaj, naprawdę?? :o Co za prymityw z kuriera...

Agata - o, to fajne imię, mało spotykane :) skąd inspiracja?
wiesz że nie wiem :) kiedyś mi to imię wpadło do głowy i sobie marzyłam o córeczce Janeczce, bałam się, że mężowi się nie spodoba, ale bardzo mu się spodobało i już nad innymi nawet nie myśleliśmy.

reklama
Jouliettka, Inis, maz zalatwil sprawe. Bedzie lub juz zostala 2przesylka wyslana na koszt kuriera dpd. Mi tez nigdy wczesniej sie to nie zdarzylo. Kiedy wyjasnialam dzis sprawe z tamtym kurieriem przyjechal nastepny i dzwonil na kom.i pukal do drzwi, czyli mozna rzetelnie wykonywac prace.
Podobno maja byc konsekwencje wobec niego wyciagniete.
Teraz bede zamawiac za pobraniem na 100%. Zastanawiam sie czy bedzie mial na tyle odwagi ze przyjedzie i bedzie szukal tej przesylki bo ja mieszkam w polu i najblizszym otoczeniu sa 2domy, pola i potem plynie rzeczka?

U mnie dziewczyny chyba faktycznie macica się trochę wyciszyla po luteinie. Coś mniej tych skurczy.
Naszło mnie bardzo na barszcz czerwony i choć to niezdrowo zrobiłam sobie kubek barszczu z proszku Winiary hy hy. Postanowiłam też pić kefiry, moze to pomoże na te florę bakteryjną dróg rodnych. Dziś robię zakupy żywieniowe do szpitala. Kubek z podwójnym dnem ze slomka, cEkolada w proszku, wafelki suche, kupiłam też zapas mydła z nano srebrem w płynie i kostce. Płyn do dezynfekcji powierzchni a do rak kupie jednak zel carex. Niby jest w rossmanie

Marcysia, ja tez mam kupione biszkopty 2rodzaje, wafle bez cukru i wszystko do dezynfekcji ;) ja mam mydlo w plynie bialy jelen. A balsam do ciala bierzesz? Polozna nam mowila zeby kosmetyki byly bez zapachu, bo to najlepiej dla maluszka. Ja wzielam swoj balsam przelalam do turyst.buteleczki ale nie wiem czy go uzyje? Zastanawiam sie co w zamian?

Marcysia, ja tez mam kupione biszkopty 2rodzaje, wafle bez cukru i wszystko do dezynfekcji ;) ja mam mydlo w plynie bialy jelen. A balsam do ciala bierzesz? Polozna nam mowila zeby kosmetyki byly bez zapachu, bo to najlepiej dla maluszka. Ja wzielam swoj balsam przelalam do turyst.buteleczki ale nie wiem czy go uzyje? Zastanawiam sie co w zamian?
To ja polecam kosmetyki Mediderm. Maja taki krem zupelnie bez zapachu. Ja jestem alergikiem i choruje na AZS i cora tez i uzywamy prawie wszystkiego,co maja dostepne. Krem jest genialny, polecony przez nasza pediatre, uzywam go cala ciaze. Ma swietna konsystencje i jeszcze lepsza cene. Oficjalnie mozna naqet uzywac u dzieci chyba od 1. miesiaca zycia. Dostalam tez informacje,ze pracuja nad linia kosmetykow dla niemowlat.

Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom

Ja używałam przy pierwszym dziexku albo oliwki albo balsamu nivea baby właśnie żeby malutkiego nie uczulic :)

reklama
O 9.25 urodzilam Agatke :) latwo nie bylo i pare razy krzyczalam, ze nie dam rady, ale ostatecznie sie udalo :) rodzilam sn :) mala wazy 3820g i ma 56 cm :) duzo krzyczy, ale za bardzo nie chce jeszcze sie przystawic do piersi :) wysle zdjecie jakies jak mi maz przesle ze swojego telefonu :)
Super. Spora panna. Duzo zdrówka

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry