Jouliettka
Fanka BB :)
Justyna gratulacje tej Twojej kruszynki. Duża dziewczyna [emoji4]
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justynka Kochana gratulacje! Agatki są fantastyczne dziewczyny no i całkiem duża z niej kobietka a Ty dzielną mamusia!!! Bardzo się ciesze. To nam się dzieciaczki sypią jeden za drugim. Teraz chyba już na prawdę moja kolej dziewczynyO 9.25 urodzilam Agatke latwo nie bylo i pare razy krzyczalam, ze nie dam rady, ale ostatecznie sie udalo rodzilam sn mala wazy 3820g i ma 56 cm duzo krzyczy, ale za bardzo nie chce jeszcze sie przystawic do piersi wysle zdjecie jakies jak mi maz przesle ze swojego telefonu
Kochana, gratulacje, ale się cieszę. Mamy kolejna mamusie pełna gębą wspaniałe wieści nam tu przekazujemy. Kochan e kobitki dużo zdrowia dla Was. Miłości i wszystkiego najlepszego. Szybkiego powrotu do domku. [emoji8]. BuziakiO 9.25 urodzilam Agatke latwo nie bylo i pare razy krzyczalam, ze nie dam rady, ale ostatecznie sie udalo rodzilam sn mala wazy 3820g i ma 56 cm duzo krzyczy, ale za bardzo nie chce jeszcze sie przystawic do piersi wysle zdjecie jakies jak mi maz przesle ze swojego telefonu
Justynka Kochana gratulacje! Agatki są fantastyczne dziewczyny no i całkiem duża z niej kobietka a Ty dzielną mamusia!!! Bardzo się ciesze. To nam się dzieciaczki sypią jeden za drugim. Teraz chyba już na prawdę moja kolej dziewczyny