reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
O 9.25 urodzilam Agatke :) latwo nie bylo i pare razy krzyczalam, ze nie dam rady, ale ostatecznie sie udalo :) rodzilam sn :) mala wazy 3820g i ma 56 cm :) duzo krzyczy, ale za bardzo nie chce jeszcze sie przystawic do piersi :) wysle zdjecie jakies jak mi maz przesle ze swojego telefonu :)
Justynka Kochana gratulacje! Agatki są fantastyczne dziewczyny ;) no i całkiem duża z niej kobietka a Ty dzielną mamusia!!! Bardzo się ciesze. To nam się dzieciaczki sypią jeden za drugim. Teraz chyba już na prawdę moja kolej dziewczyny :)

O 9.25 urodzilam Agatke :) latwo nie bylo i pare razy krzyczalam, ze nie dam rady, ale ostatecznie sie udalo :) rodzilam sn :) mala wazy 3820g i ma 56 cm :) duzo krzyczy, ale za bardzo nie chce jeszcze sie przystawic do piersi :) wysle zdjecie jakies jak mi maz przesle ze swojego telefonu :)
Kochana, gratulacje, ale się cieszę. Mamy kolejna mamusie pełna gębą :) wspaniałe wieści nam tu przekazujemy. Kochan e kobitki dużo zdrowia dla Was. Miłości i wszystkiego najlepszego. Szybkiego powrotu do domku. [emoji8]. Buziaki

Justynka Kochana gratulacje! Agatki są fantastyczne dziewczyny ;) no i całkiem duża z niej kobietka a Ty dzielną mamusia!!! Bardzo się ciesze. To nam się dzieciaczki sypią jeden za drugim. Teraz chyba już na prawdę moja kolej dziewczyny :)

Justynka, ale super informacja. Moje gratulacje-strasznie dzielna jestes. Duzoo zdrowka dla Was.

Jak tam u was pogoda? U mnie od rana bez żadnej przerwy leje. Fatalny dzień.

Ja mam gdzies tak od 13 skurcze częste dość i się zastanawiam czy nie pojadę na IP wieczorem. Dawno już nie byłam, równo miesiąc :hmm:
Pewnie jak zwykle mam skurcze z nerwów... a nerwy przez to, ze pogoda taka fatalna, a mój młody wlasnie wraca autokarem z wycieczki i będzie dopiero po 20. I jeszcze zamiast autostrada to jadą jakimiś dziwnymi drogami nie wiadomo czemu...
No nic czekam dalej na rozwój sytuacji skurczowej i najwyżej pojadę tak koło 20 żeby korków już nie było.

reklama
Do góry