reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
O 9.25 urodzilam Agatke :) latwo nie bylo i pare razy krzyczalam, ze nie dam rady, ale ostatecznie sie udalo :) rodzilam sn :) mala wazy 3820g i ma 56 cm :) duzo krzyczy, ale za bardzo nie chce jeszcze sie przystawic do piersi :) wysle zdjecie jakies jak mi maz przesle ze swojego telefonu :)
Justynka Kochana gratulacje! Agatki są fantastyczne dziewczyny ;) no i całkiem duża z niej kobietka a Ty dzielną mamusia!!! Bardzo się ciesze. To nam się dzieciaczki sypią jeden za drugim. Teraz chyba już na prawdę moja kolej dziewczyny :)

O 9.25 urodzilam Agatke :) latwo nie bylo i pare razy krzyczalam, ze nie dam rady, ale ostatecznie sie udalo :) rodzilam sn :) mala wazy 3820g i ma 56 cm :) duzo krzyczy, ale za bardzo nie chce jeszcze sie przystawic do piersi :) wysle zdjecie jakies jak mi maz przesle ze swojego telefonu :)
Kochana, gratulacje, ale się cieszę. Mamy kolejna mamusie pełna gębą :) wspaniałe wieści nam tu przekazujemy. Kochan e kobitki dużo zdrowia dla Was. Miłości i wszystkiego najlepszego. Szybkiego powrotu do domku. [emoji8]. Buziaki

Justynka Kochana gratulacje! Agatki są fantastyczne dziewczyny ;) no i całkiem duża z niej kobietka a Ty dzielną mamusia!!! Bardzo się ciesze. To nam się dzieciaczki sypią jeden za drugim. Teraz chyba już na prawdę moja kolej dziewczyny :)

Justynka, ale super informacja. Moje gratulacje-strasznie dzielna jestes. Duzoo zdrowka dla Was.

Jak tam u was pogoda? U mnie od rana bez żadnej przerwy leje. Fatalny dzień.

Ja mam gdzies tak od 13 skurcze częste dość i się zastanawiam czy nie pojadę na IP wieczorem. Dawno już nie byłam, równo miesiąc :hmm:
Pewnie jak zwykle mam skurcze z nerwów... a nerwy przez to, ze pogoda taka fatalna, a mój młody wlasnie wraca autokarem z wycieczki i będzie dopiero po 20. I jeszcze zamiast autostrada to jadą jakimiś dziwnymi drogami nie wiadomo czemu...
No nic czekam dalej na rozwój sytuacji skurczowej i najwyżej pojadę tak koło 20 żeby korków już nie było.

reklama
Do góry