marcysia_mati
Fanka BB :)
Nina. Śliczny dorodny synus. Nie win się. Synus jest zdrowy i dostaje Twoje mleczko. Piękny kawaler. Zdrowka Wam życzę i odzywaj się w wolnym czasie. Piękności!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świetna wiadomość, że szew dobrze trzyma. Odpoczywaj i będzie dobrze.Nina, ja sie dolaczam do dziewczyn. Wytrwalas dlugo i dalas mu najlepszy start, jak tylko to bylo mozliwe. Nie ma w tym Twojej winy :-)
Ja juz po wizycie. Szew trzyma dobrze, choc jak lekarz powiedzial, tylko dzieki szwowi jestem nadal w ciazy. Nie wiem, jaka dlugosc ma dzis szyjka, bo nie byla mierzona na usg, ale najwazniejsze,ze te wszystkie nitki sa tam, gdzie powinny.
Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana Nina, nie denerwuj sie i nie miej wyrzutow. To nie Twoja wina, skad mialas wiedziec? Mysle ze zadna z nas nie wiedzialaby tego. Najwazniejsze ze jestescie w szpitalu pod dobra opieka. Wszystko bedzie dobrze. Zobaczysz jak synek nabierze sil to nie bedzie zadnej roznicy miedzy nim, a dziecmi ktore urodzily sie po 37tyg.Hej dziewczynki. Ja praktycznie doszlam do siebie jeszcze troche szwy mnie bolą przy siadaniu. Malutki jest w inkubatorze ale na szczescie ma odruch ssania i pije z butelki. Walczyłam o pokarm i wypozyczylam laktator elektryczny i na poczatku sciagalam 3ml dzisiaj rano udalo mi sie 40ml a Bartuś zjada ok 20ml czasem troszke wiecej. Ma antybiotyk przez to ze wody mi wczesniej odchodzily, i na dodatek przyplatala sie żółtaczka a przy niej bezdechy sie pokazały i ma jeszcze jakies leki na to podawane... Mam takie wyrzuty sumienia ze nie donosilam chociaz te 3 tygodnie jeszcze ze wczoraj to juz mialam zalamanie i pare godzin ryczalam... Tak sie o niego boje, ze przy inkubatorze to same mi lzy plyna... Taka kruszynka bezbronna...