Justyna33.84
Fanka BB :)
Dziewczyny ile szt. koszul ciazowych kupujecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli mowa o koszulach nocnych po porodzie to ja miałam 3 i wszystkie były na wagę złota. W jednej rodzilam to od razu poszła do prania. Potem w szpitalu dwie na zmianę ale bez guzików tylko takie odchylane do karmienia. Niestety przez pierwsze kilka dni hormony robią jazdę i człowiek poci się jak świnia [emoji6]Dziewczyny ile szt. koszul ciazowych kupujecie?
Koszule zawsze lepiej mieć o jedną więcej. Spocil to jedno a połamać krwią czy mlekiem to drugie. Zawsze przyjemniej w czystej ☺ a co do luteiny ja miałam dawkę 2x100 i przestałam z dnia na dzień w 35 tc. Nic mi nie było.Niby na str.szpitala jest napisane 3szt. fakt nie wzielam pod uwage, ze moge sie zwyczajnie spocic. Dzieki Laseczki
A czy Wy sie orientujecie czy luteine mozna z dnia na dzien przetac brac? Z duphastonu wychodzilam caly tydzien, a teraz niby z dnia na dzien. nie wiem czy tak mozna?