reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Mnie tez bolą ruchy młodej, jak wypycha cos tak mocno u góry i jak kopie mi w odbyt lub szyjkę. Albo jak w bliznę kopie. Caly brzuch nam obolały. I ciagle twardy...
Ale oczywiście będę zaciskać nogi zeby siedziała w tym brzuchu ile sie da;)

Witam was ja dzisiaj w ten wiosenny śnieżny poranek. Jak sie obudzilam to taki widok za oknem...
Dzisiaj w czworeczke mamy zmiane tygodnia: Agata, Marcysia, Aga i ja:) dziewczyny kolejny tydzień za nami.
Ja dzisiaj znow mialam koszmarna nocke, nie moglam zasnac a jak juz mi sie udało to przed 3 pobudka i tak juz do rana nie spalam. Mnie ruchy małego nie bola, chyba że grzebie w zebrach to wtedy jest niefajnie bo nie dość ze mam na prawde silny bol zeber to jeszcze mam takie dretwienie skory w tym miejscu. Podobno przez to ze uciska mi jakies nerwy. I zgaga mnie przestała meczyc ostatnio to moze zlitowal sie nad zoladkiem;-) ale za to teraz ulozyc sie tak zeby mnie zebra nie bolaly to graniczy z cudem...

Załączniki

• 20170419_071748.jpg
    20170419_071748.jpg
    994,7 KB · Wyświetleń: 49
Nina jestem w szoku, mnie obudziło ostre słońce wpadajace przez okno (mąż rolet nie zasunął wieczorem). I cała noc przy otwartym oknie, nie jest ciepło ale na pewno to nie zima [emoji364]

Dziś mam ważną misję, muszę wyczyścić i odkamienic ekspres do kawy [emoji1] trzymajcie kciuki [emoji1]

Nina. Pogoda szok. Gdzie mieszkasz. W Małopolsce też pruszy delikatnie. Faktycznie pomalutku śnieg zaczyna się osadzac na ziemi. Ja ostatnio wogole czuje się w miarę ok, bo malutki siedzi na górze w okolicach pępka. Różne są momenty ale nie narzekam. Miłego dzionka:)

Dzien dobry [emoji4] kolejny dzien za nami . Mam nadzieje ze ten bedzie lepszy niz wczoraj. Juz myslalam ze szpital zalicze. Cos mnie skurcze łapia i boli podbrzusze. Nie ma tragedii ale kwestia paru dni i bede musiala pewnie polozyc sie na pare kroplowek . Nie wiem juz czy tak ma byc . Moze maly rosnie , juz w sumie nie jest taki maly te 2 kg ma pewnie. I moze to dlatego jest gorzej . Modle sie zeby wytrzymac do 21 maja wtedy bede miala rowny 36 tydz. 0 dni .i niech sie dzieje co chce.

reklama
Nina "piękna" wiosna u Ciebie. Ja jeszcze za okno nie patrzyłam żeby się nie dolowac ale wiem że wieje.
Diana a jak odczucie po założeniu? U mnie na początku musiał sie dobrze ułożyć, wpasowac więc kilka dni go czułam. Teraz jak za długo posiedze tak jak w święta 2 dni w gościach to juz tez dyskomfort bo się trochę obniża wszystko. Masz jakieś globulki zapisane?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry