reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Kathleen. Tak to prawda ja przy tych bólach biorę większą dawkę magnezu. Kathleen a pamiętasz jak te rureczka się nazywają?
Aga. Ha ha, rozsmieszylas mnie z tym stosowaniem rureczek ;) może faktycznie zabawnie to wygląda . Ale uwierz mi ze sa skuteczne. Moj synek zawsze był na noc odgazowany i w nocy spał lepiej [emoji14]

reklama
To napiszcie jak się te rurki nazywają, może kiedyś i ja je kupie:)

To jest fakt, bóle jak przy miesiączce to tez skurcze. Mi na nie pomaga dopiero duża dawka nospy i scopolsnu/ buscopanu. I mam wrażenie, ze czy biorę magnez czy nie to skurcze i tak mam takie same.

Kathleen. Tak to prawda ja przy tych bólach biorę większą dawkę magnezu. Kathleen a pamiętasz jak te rureczka się nazywają?
Aga. Ha ha, rozsmieszylas mnie z tym stosowaniem rureczek ;) może faktycznie zabawnie to wygląda . Ale uwierz mi ze sa skuteczne. Moj synek zawsze był na noc odgazowany i w nocy spał lepiej [emoji14]

Kupiłam te Kateterek czy cos takiego link do Allegro Link do: WINDI KATETER REKTALNY super sposób NA KOLKĘ kolki

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

To napiszcie jak się te rurki nazywają, może kiedyś i ja je kupie:)

To jest fakt, bóle jak przy miesiączce to tez skurcze. Mi na nie pomaga dopiero duża dawka nospy i scopolsnu/ buscopanu. I mam wrażenie, ze czy biorę magnez czy nie to skurcze i tak mam takie same.

No to mi jedynie ketonal i noszą pomaga

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kindziorek, mi się ciagle chce spać, jestem bardzo zmęczona ale w nocy zwykle słabo spie, a w dzień rzadko mi się zdarza. Nigdy nie umiałam spać w dzień...Wiec leze całymi dniami taka przymulona;)
A moja młoda to dziwnie się zachowuje, zależy chyba jak się ułoży bo czasem ją czuje mocno i niezle szaleje, a czasem prawie wcale przez cały dzień, tylko np czujec wtedy jak mnie kopie w odbyt lub szyjkę. Ja mam łożysko z przodu i podobno przez to ruchy mogą być słabiej odczuwane...

Ostatnia edycja:
Kindziorek. U mnie zawsze powtarzalne bardzo silne ruchy czuje od rana. Chyba malutki jest wtedy głodny i mnie budzi. Rano szaleje jak owsik, a w ciągu dnia to różnie, bardO różnie. Jednego dnia dużo, innego dnia mniej się rusza.
Aga. Jutro nam licznik przeskakuje i chyba nie tylko nam [emoji14]
Miłej nocy bez wstawania na siusiu życzę he he. Do jutra babeczki.

reklama
Do góry