reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Kathleen. Tak to prawda ja przy tych bólach biorę większą dawkę magnezu. Kathleen a pamiętasz jak te rureczka się nazywają?
Aga. Ha ha, rozsmieszylas mnie z tym stosowaniem rureczek ;) może faktycznie zabawnie to wygląda . Ale uwierz mi ze sa skuteczne. Moj synek zawsze był na noc odgazowany i w nocy spał lepiej [emoji14]

reklama
To napiszcie jak się te rurki nazywają, może kiedyś i ja je kupie:)

To jest fakt, bóle jak przy miesiączce to tez skurcze. Mi na nie pomaga dopiero duża dawka nospy i scopolsnu/ buscopanu. I mam wrażenie, ze czy biorę magnez czy nie to skurcze i tak mam takie same.

Kathleen. Tak to prawda ja przy tych bólach biorę większą dawkę magnezu. Kathleen a pamiętasz jak te rureczka się nazywają?
Aga. Ha ha, rozsmieszylas mnie z tym stosowaniem rureczek ;) może faktycznie zabawnie to wygląda . Ale uwierz mi ze sa skuteczne. Moj synek zawsze był na noc odgazowany i w nocy spał lepiej [emoji14]

Kupiłam te Kateterek czy cos takiego link do Allegro Link do: WINDI KATETER REKTALNY super sposób NA KOLKĘ kolki

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

To napiszcie jak się te rurki nazywają, może kiedyś i ja je kupie:)

To jest fakt, bóle jak przy miesiączce to tez skurcze. Mi na nie pomaga dopiero duża dawka nospy i scopolsnu/ buscopanu. I mam wrażenie, ze czy biorę magnez czy nie to skurcze i tak mam takie same.

No to mi jedynie ketonal i noszą pomaga

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kindziorek, mi się ciagle chce spać, jestem bardzo zmęczona ale w nocy zwykle słabo spie, a w dzień rzadko mi się zdarza. Nigdy nie umiałam spać w dzień...Wiec leze całymi dniami taka przymulona;)
A moja młoda to dziwnie się zachowuje, zależy chyba jak się ułoży bo czasem ją czuje mocno i niezle szaleje, a czasem prawie wcale przez cały dzień, tylko np czujec wtedy jak mnie kopie w odbyt lub szyjkę. Ja mam łożysko z przodu i podobno przez to ruchy mogą być słabiej odczuwane...

Ostatnia edycja:
Kindziorek. U mnie zawsze powtarzalne bardzo silne ruchy czuje od rana. Chyba malutki jest wtedy głodny i mnie budzi. Rano szaleje jak owsik, a w ciągu dnia to różnie, bardO różnie. Jednego dnia dużo, innego dnia mniej się rusza.
Aga. Jutro nam licznik przeskakuje i chyba nie tylko nam [emoji14]
Miłej nocy bez wstawania na siusiu życzę he he. Do jutra babeczki.

reklama
Do góry