reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Mnie tez bolą ruchy młodej, jak wypycha cos tak mocno u góry i jak kopie mi w odbyt lub szyjkę. Albo jak w bliznę kopie. Caly brzuch nam obolały. I ciagle twardy...
Ale oczywiście będę zaciskać nogi zeby siedziała w tym brzuchu ile sie da;)

Witam was ja dzisiaj w ten wiosenny śnieżny poranek. Jak sie obudzilam to taki widok za oknem...
Dzisiaj w czworeczke mamy zmiane tygodnia: Agata, Marcysia, Aga i ja:) dziewczyny kolejny tydzień za nami.
Ja dzisiaj znow mialam koszmarna nocke, nie moglam zasnac a jak juz mi sie udało to przed 3 pobudka i tak juz do rana nie spalam. Mnie ruchy małego nie bola, chyba że grzebie w zebrach to wtedy jest niefajnie bo nie dość ze mam na prawde silny bol zeber to jeszcze mam takie dretwienie skory w tym miejscu. Podobno przez to ze uciska mi jakies nerwy. I zgaga mnie przestała meczyc ostatnio to moze zlitowal sie nad zoladkiem;-) ale za to teraz ulozyc sie tak zeby mnie zebra nie bolaly to graniczy z cudem...

Załączniki

• 20170419_071748.jpg
    20170419_071748.jpg
    994,7 KB · Wyświetleń: 48
Nina jestem w szoku, mnie obudziło ostre słońce wpadajace przez okno (mąż rolet nie zasunął wieczorem). I cała noc przy otwartym oknie, nie jest ciepło ale na pewno to nie zima [emoji364]

Dziś mam ważną misję, muszę wyczyścić i odkamienic ekspres do kawy [emoji1] trzymajcie kciuki [emoji1]

Nina. Pogoda szok. Gdzie mieszkasz. W Małopolsce też pruszy delikatnie. Faktycznie pomalutku śnieg zaczyna się osadzac na ziemi. Ja ostatnio wogole czuje się w miarę ok, bo malutki siedzi na górze w okolicach pępka. Różne są momenty ale nie narzekam. Miłego dzionka:)

Dzien dobry [emoji4] kolejny dzien za nami . Mam nadzieje ze ten bedzie lepszy niz wczoraj. Juz myslalam ze szpital zalicze. Cos mnie skurcze łapia i boli podbrzusze. Nie ma tragedii ale kwestia paru dni i bede musiala pewnie polozyc sie na pare kroplowek . Nie wiem juz czy tak ma byc . Moze maly rosnie , juz w sumie nie jest taki maly te 2 kg ma pewnie. I moze to dlatego jest gorzej . Modle sie zeby wytrzymac do 21 maja wtedy bede miala rowny 36 tydz. 0 dni .i niech sie dzieje co chce.

reklama
Nina "piękna" wiosna u Ciebie. Ja jeszcze za okno nie patrzyłam żeby się nie dolowac ale wiem że wieje.
Diana a jak odczucie po założeniu? U mnie na początku musiał sie dobrze ułożyć, wpasowac więc kilka dni go czułam. Teraz jak za długo posiedze tak jak w święta 2 dni w gościach to juz tez dyskomfort bo się trochę obniża wszystko. Masz jakieś globulki zapisane?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry