marcysia_mati
Fanka BB :)
Agulaa1. Tak. Dobrze mówisz, ja już zapomniałam ile miarek na 30 ml się dawało. Ja dawałam połowę porcji mm a więcej wody.
Buziaczki dla Was
Buziaczki dla Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nina na szczescie odpukac od kilku m-cy nie mam bolu kregoslupa.Dziewczynki nie wiem jak wy alemi po głowie cały czas chodzi Kathleen... Ciekawe czy sie nie rozpakowała na święta... Ja dzisiaj troche połaziłam po domu, bo pranie trzeba było nastawić, mamie przy ciastach troche pomoc, ale powiem wam że wstałam na 15 min to pół godziny musiałam się położyć. Siedzieć to już wcale nie mogę bo żebro boli mnie okropnie... Fajnie jest miec wieksze dziecko bo zawsze ma ten zapas tłyszczyku ale wieksze znaczy silniejsze i już czuje takie obolałe jedno żeberko że praktycznie nawet skórę na nim mam drętwą.
Justyna gratuluje zdolnego męża. Mój tylko pomagał mojej mamie przy sałatce ale to już zawsze coś. Ja jeszcze musze ugotować schabik na swieta ale zrobie tylko zalewe a reszta sie sama bedzie robic;-)
Kurcze aż mi głupio że wszyscy wokół coś robią a ja z boku tylko jak jakiś obserwator... Dzisiaj zresztą mam kiepski dzień przez te obolałe żebra. Może jutro bedzie lepiej...
I przy okazji witam nowe dziewczyny;-) coraz nas wiecej;-)
@Justyna33.84 ty masz podobny wiek ciąży i wage maluszka. Jak chwile pochodzisz np przy okazji wizyt do lekarza to czujesz kręgosłup? Bo ja ostatnio zaczęłam czuć i nie wiem czy to od tego ze dziecko juz spore... Dziewczyny w ogole to boli was krzyz jak jestescie na nogach?
Kochana, super ze u Was wszystko ok.aa Marcysia to ja daje 2 miarki na 60, "bebiko pro", bo tam jest taka proporcja, ze 3-4 miarki na 90-120 ml, wiec policzyłam, ze 2 będzie ok.
Mileoś
Ja nie brałam tego leku, pomógł chociaż?
To w kroplowce było?
Ja tez mam twardnienia ale jeszcze poki co lekarz każe brać tylko magnez, nospe i luteinę.
W pierwszej ciazy brałam na to fenoterol ale teraz go nie ma.