reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Cześć Dziewczyny, życzę Wam spokoju na te święta, zrozumienia nas przez inne osoby, wytrwałości, aby każda z nas urodziła w tyg.w którym sobie znaplanowała. Porody niech będę szybkie, bez komplikacji, żebyśmy nie miały problemu z karmieniem, połogiem i nasze maleństwa były zdrowe, silne i b.grzeczne. Niech ten rok nam sprzyja. Z boską pomocą ogarniemy te "kuwety"! :-) :)

Ja tak na szybko, bo nie dam rady odpisać każdej...

Agula - dawaj tyle miarek mm ile podaje producent ale więcej wody, jeśli Mały chce więcej jeść. Jeśli częściej to np. rób tak z co drugim karmieniem, a pozostałe już normalne porcje i proporcje. Raczej nie polecam robienia większej ilości proszku niż jest na opakowaniu bo łatwo maluszka zaprzeć.
Przerabialam to z córką na mm, długo jadła większe porcje (tzn. więcej wody w stosunku do mm). Ja zwiększałam wodę średnio o 30 ml. Czyli jak np na 60ml powinno się wsypać 2 miarki mm to ja lałam 80-90ml wody i do tego 2 miarki. Działało i nie zapychalo brzuszka.
Inis, najlepszego dla Ciebie i całej Twojej Rodziny, smacznego jajeczka i mokrego lanego pon. ;)

Witam kochane.
Wszystkiego najlepszego na te święta. Spokoju, wielu cierpliwy h pomocników, smacznego jajeczka. :)
Agatko. Śliczna księżniczka :*
1492240339-aaaaaa.jpeg

Cześć kochane! Rodzinnych świat i wszystkiego co najlepsze na święta Wielkiej nocy !

Ja nadal w szpitalu, po swietach mam mieć robiony posiew i się zobaczy co dalej ... czy zostanę czy wypiszą mnie...a ja probuje ale coś się zabrać nie mogę za robienie wyprawki ... utknęłam na aspiratorze do noska ... generalnie nie mam pojęcia za co się zabrać

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć kochane! Rodzinnych świat i wszystkiego co najlepsze na święta Wielkiej nocy !

Ja nadal w szpitalu, po swietach mam mieć robiony posiew i się zobaczy co dalej ... czy zostanę czy wypiszą mnie...a ja probuje ale coś się zabrać nie mogę za robienie wyprawki ... utknęłam na aspiratorze do noska ... generalnie nie mam pojęcia za co się zabrać

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana jak ja sie o ciebie martwilam . Jak dobrze ze u ciebie w porzatku . [emoji4]

reklama
@Kathleen006 już zesmy myślały że się nam rozpakowałaś bo tyle czasu sie nie odzywałaś. Dobrze że jest w porzadku bo juz wszystkie sie marwilysmy o ciebie.
A ja wyobrazcie sobie że oprocz antybiotyku zaczelam brac globulki przeciwgrzybiczne, bo mialam od lekarza recepte ze gdyby cos sie dzialo to mam brac... No i teraz biore zinnat i tam w skutkach ubocznych sa infekcje grzybicze u 1 na 10 osob, wiec juz na drugi dzien brania antybiotyku zaczelam brac pimafucin. Mam nadzieje ze mi sie zaden grzybek nie zalegnie nie wiedziałam ze po tym antybiotyku jest to takie czeste...

Do góry