Justyś__FF
Początkująca w BB
Ale się rozpisałyście;-) i witam nową koleżankę;-) ja jutro zapytam jeszcze swojego gina o jakaś porade na zgage bo rennie pomaga dopoki ssie, migdaly tez w sumie poki mam w ustach a jak tylko mi sie czknie to od razu piekło w przełyku. Do tego stopnia że już nawet nic gorącego nie mogę pić bo mnie przełyk boli.. Może to przez to że czuję małego tylko z prawej strony pod zebrami i o ile moja wiedza z bilogii jeszcze nie poszla w las, to tam jest watroba wiec może to przez to że mi tak watrobe obije tak mnie piecze chociaz slyszałam że jak ma się zgage w ciąży czesto to dziecko bedzie miało bujną czuprynę
Moje dzidzi zalicza czkawke srednio 2-3 razy dziennie i raczej jest to dziwne uczucie takiego podskakiwania rytmicznego w brzuchu... Co najmniej dziwne uczucie...
Co niektore dziewczyny jutro dobijamy pełny tydzień
@AgaBabajaga u ciebie pamietam ze licznik tez w srody przeskakuje i jeszcze u ktores dziewczyny, bo kojarze ze bylysmy trzy
Hej. A próbowałaś mleka?? Ja i przed ciążą często miewałam zgagi a teraz to już bardzo często jest mi szczególnie po obiadach i mięsnych daniach niedobrze i mleko pije hektolitrami zazwyczaj pomaga