Hej @karotka1988 ☺ wcześnie te skurcze..dobrze że szyjka trzyma póki co ☺ i że to monitoruja.
A ja to już chyba conajmniej kilka wątków zwiedzic z tą moją ciąża
A ja to już chyba conajmniej kilka wątków zwiedzic z tą moją ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez biorę duuuzo leków, ale nie rezygnuje z nich nawet, jak jest lepiej, bo pewnie dzięki nim jest lepiej...Ja tez mam brać nospe 3x1 zwykła. Ale nie biorę. Bo jak leżę i się oszczędzam to jest dobrze. Jak muszę wyjść z domu to wtedy biorę bo nie daje rady chodzić za długo bo mnie boli podbrzusze wtedy . Juz i tak mam dość brania tego tyle. Tu 3 nospy , 2 duphastony , 2 luteiny, witaminy dla kobiet w ciąży,6 x magnez . Juz za przeproszeniem rzygam tymi lekami [emoji4] 11 do ustnych i 2 dopochwowo . To chociaż te nospe sobie oszczędzam [emoji23]