reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ziemniaczek mój 1 syn urodził się w 36 tyg miał wrodzone zapalenie płuc i co za tym idzie bardzo duże problemy z oddechem. Był też w inkubatorze z podłączonym mnóstwem rurek w głowie w nosku widok okropny ściskający za serce miałam zdjęcie ale po jakimś czasie skadowałam nie chciałam go takim pamiętać. Dlatego widok tych Wczesniaczków nie jest mi aż tak straszny no oprócz tego że są 3 razy mniejsze od mojego synusia bo urodził się z waga 3kg

Jadwiga
No właśnie chciałam poszukać czy dziecko urodzone w moim tyg przeżyje no i zobaczyłam i przeżyłam .
Asiunia

Nie wiedziałam że dziecko w 36tc ma takie komplikacje to jest poród prawie o czasie

No tak Jadwiga było by wszystko ok bo wagowo był super ale pewnie przez moją infekcje w pochwie bo miałam i nie mogłam wyleczyć wdała mu się bakteria i dostał zapalenia płuc gdyby nie to było by wszystko ok.

Aha jak na wszystko trzeba uważać. Bakterie szyjka łożysko macica itd .
Boże jak mnie ta szyjka boli bo mały mnie ciągle kopie w nią nie chce się przekręcić nie wiem co mam zrobić.

Kurcze to nie dobrze ziemniaczek dobrze ze leżysz to przynajmniej odciązasz tą szyjke. Mój całe szczęście ma mnustwo miejsca bo mam bardzo macicę rozciągniętą i na dodatek czuje go bardzo wysoko nad pepkiem i resztę czegoś na lewym biodrze

Mój też zawsze był wysoko ale od trzech dni leży na dole nie wiem czy to źle wróży szykuje się na poród
Asia napisz mi

reklama
Do góry