reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ziemniaczek obejrzałam filmiki takich dzieciaczków 26 tydz ehhh popłakałam się bardzo długa droga przed tymi maleństwami ale te filmiki co obejrzałam to wszystko skończyło się szczęśliwie . Nawet takie bliźniaki z 26 tyg potem rozrabiały jak nie wiem co :)

Ziemniaczek co do mojego męża uważa że nic się nie dzieje narazie więc nie widzi przeszkód żeby jechać.

A ja sie witam ze szpitalnego łóżka. Masakra, chyba oszaleje. O ile nie zostalam tu skierowana z powodu szyjki- bo jest dluga i zamknieta, to z powodu tego bolu zebra. Jutro mam miec badania i usg brzucha, podejrzewaja kamienie w pecherzyku zolciowym. Jak nie urok to sraczka.

Asiek
No wiem ze szczęśliwe zakończenia ale samo oglądanie tego to nie dla mnie.
Vita
Mam nadzieje ze wszystko będzie z wami dobrze. Nie znam się na tych kamieniach ale w szpitalu będziesz miała dobra opiekę i nie musisz się martwić.

Ja też z chęcią poszłabym znowu do szpitala żeby mnie podreperowali jak ostatnio wyszłam jak nowo narodzona s teraz znowu to samo

reklama
Do góry