reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Hope
Ciesze się ze twoje maleństwo jest zdrowe i masz już to za sobą ale też przezylas swoje.
Ja juz powoli przyzwyczaiłam się do mojego trybu życia bo źle nie mam. Wszystko mam podane jak na tacy co chce to mam nie musze się o nic martwić.
Najgorsze tyko jest strach ze może coś się stać z dzieckiem jak coś zaboli zakluje wiesz o co mi chodzi.

Ale dzisiaj czuje się lepiej.
Dziecko poszło w górę i juz mnie nie kopie w szyjkę i pęcherz co za ulga.
Dzisiaj mam dobry dzień. Właśnie jem śniadanie i oglądam mój serial.

Cześć hope super że wszystko ok. Dobrze ze nie chcesz pamiętać o tym co było. Ciesz się tym co masz czyli swoim kochanym synkiem :) dużo zdrówka wam życzę

U mnie duszno :/ chcialabym zeby popadalo i sie ochlodzilo, przynajmniej byloby czym oddychac. A teraz jeszcze dodatkowo czesto mam nos zatkany - to chyba tez jakas ciazowa przypadlosc.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie przyjemnie chłodno taka pogoda mi odpowiada. Byłam dzisiaj rano na badaniach na poniedzialkową wizytę u lekarza

Saramad
Mam nadzieje ze ta szyjka mi się już nie obniży co o tym myślisz?
Wiem ze nie ma osób równych sobie ale chociaż co myślisz tak po swojemu.

Wiecie co szkoda mi tylko turystów bo spędzają urlopie nad morzem maja nie ciekawie bo ja mieszkam blisko morza.

reklama
Dokładnie nad morzem jest teraz kiepska pogoda ja osobiście byłam z dziećmi chyba 4 razy nad morzem o różnych porach czyli czerwiec lipiec sierpień i nigdy nie udało nam się trafić na 100 procentową pogodę ale morze i tak ma swój urok . Jedynie w tamtym roku była poprostu rewelacyjna pogoda w wakacje

Do góry