reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ziemniaczek nic się nie martw że mały się nie rusza mój też ostatnio miał taki dzień zjedz coś słodkiego a powinno zadziałać. Ja niestety od jutra do niedzieli zostaje sama w domu :( mąż jedzie z dziećmi do znajomych do łodzi. Wszystko było by ok gdybym tylko mogła się ruszać a tak to wszystko sama sobie zrobić podać wszystko ehhh nie mam siły mój mąż nie ma rozumu.

reklama
Piszecie, ze Wam wychodzą zawsze jakieś bakterie w moczu, a czy przed pobraniem próbki myjcie sie dokładnie, bo to ma ogromny wpływ na wynik

Jestem w 34 tygodniu ciąży

yvonne221 - mi lekarz mówił że nieliczne bakterie u kobiet w ciąży są bardzo częste i nie ma się czym przejmować. Trzeba duuużo więcej pić wody niegazowanej. Gorzej jak są liczne. Wtedy robią posiew i ew antybiotyk.

To by sie zgadzalo bo mi ostatnio wyszly jakies pojedyncze i lekarz to zignorowal i nie dal zadngch lekow. Jest z tych nadgorliwych wiec jakby mial jakas watpliwosc to raczej by dal ;)

Ziemniaczek ja tez czesto mialam takie dni ze mala sie np przez pol dnia nie ruszala lub ledwo co czulam ruchy, ale to na spokojnie, pewnie pod wieczor sie rozszaleje.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Asiek mój też wróci dopiero w niedzielę, też nie wstaję. Wczoraj poleżałam w wannie dla rozrywki. Też sama muszę ugotować. Ale mi zostały z wczoraj ziemniak i brokuł, jajka też mam, rano na szybko owsianka. Butelka wody w łóżku ze słomką. W sierpniu zostanę tak na 2 tyg.

Dziewczyny zaszalalam z jedzeniem. Zjadłam pierogi ruskie poprawiłam 2 pierogami z borówkami potem zobaczyłam w lodówce kiełbasę parówkową zjadłam 1 kawałek i poprawiłam na koniec bułeczką ze smalczykiem ot taka dziwna zachciewajka :errr: Kacper w brzuchu szaleje tylko ciekawe czy ze szczęścia czy z rozpaczy że mama zwariowała.:D

Asiek
Biedna szczerze to nie wiem co napisać naprawdę brak słów ostatnio ci pisałam co o tym myślę.
Dobrze ze nie znam twojego męża bo jakbym go zobaczyła to bym wygarnela co o nim myślę. Mogę ci tylko współczuć.

Yvonne
Wiem ze trzeba umyć te miejsce przed badaniem i zawsze to robie wchodzę nawet pod prysznic i myje sama woda i środkowy strumień. A wycieram papierem toaletowym.
Przed ciążą tez zawsze miałam bakterie nieliczne ale były.

reklama
Na YouTube obejrzałam wcześniaki urodzone w 26 27 tc itd wiecie co lepiej chyba nie oglądać tego bo człowiek później ma doła.
Dzisiaj chodzę jak stara babcia skulona nie mogę się wyprostować bo brzuch mam napięty a do lekarza mam za tydzień w środę.
Kiedy będzie ten 30 tc wogole jak będzie

Do góry