reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Też mnie dziś trochę położyło, a miałam wiele ambitnych celów.
Nie boli ale twardnieje.
Nie boli ale twardnieje.
Ziemniaczek
Asiu
Ja chodziłam wcześniej co tydzień a teraz co 2 tyg .
Ja chodziłam wcześniej co tydzień a teraz co 2 tyg .
Ziemniaczek
Idę jeść obiadek na stojąco. Zawsze jadłam w łóżku ale nie wygodnie mi i jedzenie ląduje po całym łóżku hehe jem jak ś......a
Jadwiga orłowska
Te kilka minut na siedząco na jedzenie nie powinno zaszkodzić.
Czasem w WC siedzę dłużej
Czasem w WC siedzę dłużej
Jadwiga orłowska
Kupujecie już kosmetyki dla dzieci?
Dziś oglądałam tu w sklepie, ale w większości jest długa lista składników, duża cena, więc chyba ściągnę z Polski hippa. Zamówię na allegro bo mój mąż na pewno wszystko pomiesza.
Dziś oglądałam tu w sklepie, ale w większości jest długa lista składników, duża cena, więc chyba ściągnę z Polski hippa. Zamówię na allegro bo mój mąż na pewno wszystko pomiesza.
Joasia_1986
Jadwiga no moją córe hipp uczulił strasznie.
Ja do gina chodzę co ok.4 tygodnie.
Dziś pojechałam z mężem oglądać łóżeczka i odwiodłam jedną parę od zakupu strasznie niezdrowego nosidła. Myślałam, że mnie sprzedawczyni wzrokiem zabije. A ja sie cieszę że mogłam doradzić i uchronić jakieś dziecko przed okropnym wisiadłem.
(24+4)
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do gina chodzę co ok.4 tygodnie.
Dziś pojechałam z mężem oglądać łóżeczka i odwiodłam jedną parę od zakupu strasznie niezdrowego nosidła. Myślałam, że mnie sprzedawczyni wzrokiem zabije. A ja sie cieszę że mogłam doradzić i uchronić jakieś dziecko przed okropnym wisiadłem.
(24+4)
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jadwiga orłowska
Dla syna miałam nivea, a dla córki hippa i ją właśnie nivea uczulało. Trzeba przetestować, dlatego wolę małe opakowania. teraz testowałam na sobie mixa bebe i się mleczko klei.
Joasiu ja właśnie zamówiłam kosmetyki dla dzidziusia: tym razem zdecydowałam sie na serie Linomag Baby, niedrogie, a maja bardzo dobre opinie! U starszej córki na początku używałam Nivea Sensitve, a potem przerzuciłam sie na Oilatum - dostaliśmy w prezencie i tak mi sie spodobało, ze wystarczy tylko go wlać do wanienki i nie trzeba juz żadnych żeli, oliwek itp. ze używałam chyba do 8 miesiąca, od tego czasu używam Ziajkę - uważam ze jest super, ładnie pachnie, jest niedroga i nie uczula
Jestem w 33 tygodniu ciąży
Jestem w 33 tygodniu ciąży
reklama
Podziel się: