reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
Ja ciągle nie wiem czy będę sn, a poprzednio nie brałam i przeżyłam bez tego. Choć mówią że jak się chce mieć sn po cc to dobrze mieć doule ze sobą.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja dzis zaszalałam i zjadłam 3/4 kebaba w tortilli
a co mi tam, maly grzeszek na poprawę humoru :-) mam na dzis jeszcze piwo 0% na wieczór
za to jutro mąż robi kotlety i sałatkę na obiad, musze go troche wykorzystac poki jest w domu.
Jadwiga orłowska
Też się zastanawiam nad babydream, ale boję się, że mój namiesza przy zakupach, dlatego bym zamówiła na allegro kilka rzeczy.
Z ziajki to na pewno krem pielęgnacyjny, świetnie się spisał na zaczerwienienia.
A położną muszę wybrać we wtorek, tylko jak jak nie mam żadnej opinii i w ich nie znam, wszystko obcy ludzie
Z ziajki to na pewno krem pielęgnacyjny, świetnie się spisał na zaczerwienienia.
A położną muszę wybrać we wtorek, tylko jak jak nie mam żadnej opinii i w ich nie znam, wszystko obcy ludzie
Joasia_1986
Za mną też chodzi kebab, pewnie męża namówię, żeby mi kupił jak będzie wracał z młodą ze spaceru
Jadwiga orłowska
A ja miałam faszerowanego bakłażana i leczo
Nie róbcie mi tu smaka takimi pysznościami [emoji3] mi ostatnio apetyt dopisuje, o ile na początku waga szła powoli do góry, ledwo kg na każdej wizycie to teraz nagle zrobiło sie 12 kg na plusie [emoji5] ale brzusio mam ogromny - mąż sie dzisiaj pyta czy ja tam aby na pewno mam jedno dziecko ? [emoji12]
Jestem w 33 tygodniu ciąży
Jestem w 33 tygodniu ciąży
reklama
Jadwiga orłowska
ja robię wersje z ograniczonymi kaloriami
Podziel się: