reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

ja postawilam na babydream, srokao zachwala bardzo sklad kazdego produktu, cenowo bajka a rossmanna mam pod domem ;)

co do poloznej ja nie biore

reklama
Ja tez mam linomag, właśnie srokao ostatnio pisała ze ten kremik który mam uczula i producent linomagu wycofał go i zamienił skład, a ja mam akurat ten uczulajacy i będę szukać innego, a ten sama zuzyje na sucha skore :)

A ja dzis zaszalałam i zjadłam 3/4 kebaba w tortilli :) a co mi tam, maly grzeszek na poprawę humoru :-) mam na dzis jeszcze piwo 0% na wieczór :) za to jutro mąż robi kotlety i sałatkę na obiad, musze go troche wykorzystac poki jest w domu.

Też się zastanawiam nad babydream, ale boję się, że mój namiesza przy zakupach, dlatego bym zamówiła na allegro kilka rzeczy.

Z ziajki to na pewno krem pielęgnacyjny, świetnie się spisał na zaczerwienienia.
A położną muszę wybrać we wtorek, tylko jak jak nie mam żadnej opinii i w ich nie znam, wszystko obcy ludzie

Nie róbcie mi tu smaka takimi pysznościami [emoji3] mi ostatnio apetyt dopisuje, o ile na początku waga szła powoli do góry, ledwo kg na każdej wizycie to teraz nagle zrobiło sie 12 kg na plusie [emoji5] ale brzusio mam ogromny - mąż sie dzisiaj pyta czy ja tam aby na pewno mam jedno dziecko ? [emoji12]

Jestem w 33 tygodniu ciąży

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry