reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny ja jestem na badaniach wypiłam glukozę 75 i powiem wam ze mi nawet smakuje miałam zwykła bez smakowa. A teraz siedzę z moim w aucie i czekamy 2 godziny jeszcze zostało godzinę . Jesteśmy w lesie a ja mam okazję się opalic przez okno ale dobre i to.
Jadwiga
Mnie piersi nie bolą jeszcze tylko nieraz jak wstanę z łóżka ale trochę. Ale ty jesteś dalej ciążowo może dlatego.
Jadwiga
Mnie piersi nie bolą jeszcze tylko nieraz jak wstanę z łóżka ale trochę. Ale ty jesteś dalej ciążowo może dlatego.
Dordaw
Mi jak pobieraja krew to normalnie leci, nigdy nic pielegniarka nie mowila. Chwila moment i ma pelna fiolke. Jeszcze w poniedzialek mam USG u jakiejs lekarki z Zelaznej to tez sie jej przy okazji podpytam, chociaz Ci lekarze od USG to sie niechetnie wypowiadaja jak zauwazylam i od razu do prowadzacego odsylaja.
Jadwiga mnie piersi nie bolaly, ale czesto sa powiekszone i gorace. Sutki mnie czasami swedza, ale nie dotykam, bo juz mi siara czasami leci.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jadwiga mnie piersi nie bolaly, ale czesto sa powiekszone i gorace. Sutki mnie czasami swedza, ale nie dotykam, bo juz mi siara czasami leci.
Jadwiga orłowska
Napiszcie coś więcej o tej krzepliwości, bo zaczynam się denerwować.
Mi często ciężko pobrać krew bo mi żyły szczelają, a po pobraniu mam całe ręce sine.
Do tego mój kuzyn ma hemofilię, więc chyba muszę zrobić jakieś badania.
Mi często ciężko pobrać krew bo mi żyły szczelają, a po pobraniu mam całe ręce sine.
Do tego mój kuzyn ma hemofilię, więc chyba muszę zrobić jakieś badania.
Ziemniaczek
A no mi się już wszystko myli kto w którym tygodniu jest
Jadwiga orłowska
A pękające naczynka mają coś z tym wspólnego?
Dordaw
Jadwiga nic sie nie martw na zapas. My to same nic nie wiemy dlatego wlasnie trzeba sie lekarza zapytac jeszcze niedawno to badanie nawet nie bylo wymagane w tym szpitalu co ja i Papercut zamierzamy rodzic wiec jakby tego ostatnio nie wprowadzili to nawet pewnie bym sie nie dowiedziala o jakims zawyzonym wyniku.
reklama
Jadwiga orłowska
Co do tygodnia ciąży to nie mam pewności, bo nie pamiętam dokładnie daty ostatniej miesiączki. Na usg wychodzi dzień zapłodnienia 13 marzec (+-5 dni). Ja zazwyczaj mam owulacje w 18 dniu cyklu.
Tak więc termin tak gdzieś między 6 a 12 grudnia. Ale to nie ma znaczenia bo nie dotrwam do końca.
Tak więc termin tak gdzieś między 6 a 12 grudnia. Ale to nie ma znaczenia bo nie dotrwam do końca.
Podziel się: