reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ja to w ogole mam ciagotki do niezdrowych i kalorycznych rzeczy. W ciazy jadlam juz hot dogi ze stacji i zupki chinskie ze 3 razy, nie moglam sie powstrzymac choc na ogol staram sie opanowac :)

Hej. Dawno nie pisałam ale ciągle Was czytam. Mi dziś mąż robi quacamole i piwko 0%. Mi się ostatnio bardzo dłuży i zaczynam sobie coraz wiecej wstawać. Nic mnie nie boli to myślę sobie, że chyba mogę. Raz zmyłam naczynia, raz pranie wywiesiłam. :) takie czynności bardzo mnie cieszą :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jasiu
Ta co oglądam zaproponowała mi yvonne to KIEDY SIĘ ZAKOCHAM .
A ja ci proponuje stary ale jary film o niewolnictwie jest super NIEWOLNICA ISAURA. Jest na YouTube

Cześć Basia
Miło Cię widzieć a raczej czytać. Ja oglądam teraz kabaret na pulsie i wcinam wafelka. Całe życie miałam lekką niedowage a teraz mam nadwagę aż się ucieszyłam.

reklama
Ja nie mam jeszcze kosmetykow do kapieli ale skoro polecacie babydream to moze tez sie skusze, bo wlasnie w bloku obok otworzyli mi Rossmana. A ktory linomag uczula? Ja mam jakis z cynkiem - czy to ten?

Po namowie mojego gina wzielam polozna, bo na razie jest plan porodu sn. Przekonalo mnie to, ze dziecko zapowiadalo sie juz od polowy ciazy duze no i to ze tak dlugo lezalam. Bede sie tez czuc bezpieczniej - to dla mnie najwazniejsze. 6 tygodni po porodzie moge tez dzwonic do niej po porady w kwestiach dziecka. W razie jakby sie okazalo ze bede miala cc to umowa nieobowiazuje i moge sie z niej w kazdej chwili wycofac. Teraz musze zaciskac nogi do 5 sierpnia dopoki jest na urlopie. Mam na zastepstwo inna, ale lepiej miec ta, ktora juz znam :)

Dzisiaj pierwszy raz od kwietnia bylam na dluzej na dworzu, pojechalismy do rodzicow na wies i tam lezalam na lezaku. Troche mnie w samochodzie wytrzachalo. Mam nadzieje, ze brzuch mi nie zwariuje od tego.

Zamna ostatnio non stop chodzi zimna cola. Cala ciaze odzywialam sie zdrowo a na koniec mam ochote na same fast foody i gazowane. ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry