reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Lekarze mówią, że ta hemofilia u niego to raczej nie dziedziczna, ale mamy już jeden rzadki wspólny gen a mianowicie włosy. A ja mam często siniaki, po cc miałam cały brzuch fioletowy.

jezeli chodzi o pobranie krwi ja mam kruche zyly i mi pekaja nie da sie pobrac, mam zawsze motylkiem jak niemowlak pobierane z dloni i wlasnie bardzo powoli kapie, siniaki robia mi sie z byle czego ale to tez mysle, ze przez kruchosc naczyn nie wiazalabym tego z krzepliwoscia w moim wypadku

To dobrze ja już w domu pochodziłam trochę po sklepach. Wyniki będą w poniedziałek ale nie wiem kiedy odbiorę bo mój ostatnio późno kończy.
A co u was dziewczyny co robicie bo ja znowu w łóżku koniec dobrego na dzisiaj☺

Hej ziemniaczkek ja dzisiaj tylko powiesiłam pranie mężowi bo nie za bardzo mu to wychodzi i leżę bo znowu synuś jest gdzieś nisko w kroku a to bardzo nieprzyjemne uczucie tak że wolę nie wstawać żeby mi na tą szyjke nie naciskał i koleiny nudny weekend. Już bym chciała mieć wizytę u lekarza i zobaczyć jak się ma ta szyjka z tym pessarem a tak to od założenia do kolejnej wizyty minie 2,5 tyg dla mnie to wieczność.

No ja następną wizytę mam 3 sierpnia tez mi się nudzi bo mój śpi i znowu chrapie.
Dzisiaj trochę chodziłam i tez czułam nacisk na ta szyjkę i boli mnie trochę w środku tam ...... ale trochę. Mały tez mnie kopie w pęcherz i w szyję trochę boli.
Przez tego gina będę bankrutem. Wizyta recepta i badania razem 250 zł a przez miesiąc 500 zł no 450 zł bo odejdą badania.

reklama
Do góry