reklama
Mi na nerwy i ogolnie tak relaksujaco i przekonuja ze tez ma wplyw na skurcze czyli odrobine rozkurczowo przepisuja waleriane na noc, przekonuja ze to bezpieczne dla maluszkow ale ja sie boje tego brac.
Tutaj to jest w tabletkach, kilka razy jak nerwy byly w strzempkach to wzielam i spalam rzeczywiscie jak zabita.
Dziewczyny bierzecie cos na sen albo relaksujacego, jak lekarze w Pl podchodza do tego tematu?
Tutaj to jest w tabletkach, kilka razy jak nerwy byly w strzempkach to wzielam i spalam rzeczywiscie jak zabita.
Dziewczyny bierzecie cos na sen albo relaksujacego, jak lekarze w Pl podchodza do tego tematu?
Mi lekarz doraźnie zapisał relanium. Raz wzięłam i bardzo pomogło ale boję się brać i biorę naprawdę tylko przy silnych lękach
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja staram sie nic nie brać. Na uspokojenie ciepły prysznic a później gorąca herbata z cytryną taki mój sposób
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
asiekD
Fanka BB :)
Dziewczyny jedynie boję się żeby nie wyszła mi jakąś bakteria w posiewie bo wtedy tego pessara mi nie założą tak miałam cały czas w 2 ciąży i przeleżałam bez niczego. Hope ty nie byłaś wcześniej w szpitalu a miałaś wcześniej rozwarcie przy tak krótkiej szyjce?
Ziemniaczek
Ja na sen nic nie biorę bo śpię jak zabita. Śpię w dzień i śpię w nocy. Nie mam z tym problemu.
A co do pessarow to lekarze mają odmienne zdanie. Dzisiaj pytałam mojego gina czy założy mi ewentualnie, dodatkowo na szew pesser a on mówi że nie bo to jest złe.
Pytałam też lekarza z połówkowych czy może pesser a on też nie,mojego wcześniejszego lekarza też pytałam i odpowiedział to samo. Nie wiem czemu są przeciwni a wy dziewczyny chwalicie te krążki. Nie mogę zrozumiec tego. Moja siostra też miała pessar w 34 i chwalilila bo dzięki niemu dotrwala do 38 tc. Oprócz infekcji sprawował się super.
A co do pessarow to lekarze mają odmienne zdanie. Dzisiaj pytałam mojego gina czy założy mi ewentualnie, dodatkowo na szew pesser a on mówi że nie bo to jest złe.
Pytałam też lekarza z połówkowych czy może pesser a on też nie,mojego wcześniejszego lekarza też pytałam i odpowiedział to samo. Nie wiem czemu są przeciwni a wy dziewczyny chwalicie te krążki. Nie mogę zrozumiec tego. Moja siostra też miała pessar w 34 i chwalilila bo dzięki niemu dotrwala do 38 tc. Oprócz infekcji sprawował się super.
Ziemniaczek
Asiek twoja szyjka jest długa a moja krótka i z rozwarcie masakra
reklama
Podziel się: