reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja sobie takie cele stawiam do końca lipca bardzo się oszczędzam, bardzo. To będzie skończony prawie 32 tydzień a w sierpniu zacznę szykować wyprawkę i trochę wiecej chodzić. Marzę by lipiec mi szybko zleciał.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
AsiekD na pewno się uda. I zobaczysz odetchniesz wtedy, że pessar Cię choć trochę zabezpiecza dodatkowo. W którym jesteś tygodniu?

Jutro kończę 29 i zaczynam 30:) ustawie jutro na dole jakiś suwaczek. Termin mam na 19 września wg OM. Asiek A Ty?

Ale czas szybko leci, ja leżę już 3 tygodnie i nawet nie wiem kiedy mi to zlecialo :) damy radę, każda do tego 34 co najmniej dotrwa!

Dziewczyny musimy dac rade mimo wszystkich klopotow, ja leze od 12 tygodnia, a dzis na liczniku mam zaledwie 23 i 2 ale tak jal paulaka napisala musimy
dotrwac chociaz do 34 .Jak jest gozej to robi sie ciezko, pojawiaja sie chwile zwatpienia, ale ta male kryzysy musimy przerobic i dalej walczyc.

Zleci nam czas a jak ;) Malutkimi kroczkami damy radę. Aby nasze maleństwa zdrowe były. Nie ma się co załamywać :) Chociaż też chodzę znerwicowana to próbuję być optymistką :)

A tak a propo macie w wynikach moczu glukozę ? Bo znowu do mnie dzwonili że zły wynik ....

Rielle ja glukoze w moczu mam prawie od poczatku ciazy tutaj z tym nic nie robia, chociaz dwa tygodnie temu pobrali mi krew na czczo by sprawdzic jak jest w krwi i w srode bede wiedziala co dalej.

Ja wynik moczu miałam poprawny. Macie rację damy radę. Narazie cel 34! Dziewczyny a z jakich miast jesteście? Ja mieszkam pod Warszawą

reklama
Ehh no właśnie każą mi lecieć na gwałt do ginekologa. Na czczo we krwi mam ok, próbę glukozy po 1 i po 2 godzinach też. I oczywiście znowu mam nerwy :(

Do góry