reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ziemniaczek, może to i lejek, nie wiem. Nie wiem czy widziałaś to zdjęcie, ale u mnie to było takie dziwne. Lekarz mi powiedział tylko że jest "OK" a za dwa tyg już go nie było na usg

mi gin mowila, ze przy twardniejacym brzuchu i skracajacej sie szyjce 3x2 magnez profilaktycznie w razie tragedii buscopan i tyle

Ja też mam jeszcze 7 tygodni, żeby dotrwać do 36 tygodnia :) ale już przy 34 będę spokojniejsza, więc to tylko 5 :)

Dziewczyny nie macie problemow z biegunka po magnezie?
U mnie biegunka mnie dopadla po kilku miesiacach stosowania.
Tez mam brac tylko magnez a w razie W buscopan.

ja się załatwiam na lużno, sorry za dosłowność, ale nie mam biegunek. Z tego co wiem to magnez trzeba brać od razu po jedzeniu bo na pusty żołądek może wywoływać biegunkę

reklama
Paulaka a w którym jesteś tygodniu. Moja szyjka jest jak galareta tak pani doktor ją określiła no cóż muszę czekać może uda się założyć mi ten pessar

Do góry