reklama
Rielle mnie nie kuje ale czasem twardnieje i czuję pessar i tego nie lubię. Bardzo panikuję. Super że mozesz tyle chodzić ja jestem cały czas w domu. Większość w łożku choć przesiadam się powoli na fotel. Sama sobie w kuchni coś podgrzeję ale dobija mnie strach. Cały czas nie mogę się wyciszyć i uspokoić. Cały czas mnie myśli nachodzą
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Baaasia niby mogę chodzić ale też się boję. W zasadzie jak tylkno nie mam żadnych obowiązków to i tak leżę. A Mała mi nie pomaga bo się strasznie wierci i naciska na szyjkę. Niby na razie nic się nie dzieje to i tak zmartwiona jestem czy aby się nie skraca.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
paulaka
Zaciekawiona BB
Dziewczyny trzymam za Was kciuki i mam nadzieję że niedługo szpital opuśćcie i będzie wypoczywać w domu. Mi mimo skróconej szyjki i miękkiej nikt nie chciał założyć szwu i pessara, ale mam nadzieję że wiedzą co robić.
Co do nospy to mi w szpitalu powiedzieli żeby tego na co dzień nie brać bo to tylko rozmiekcza szyjke jeszcze bardziej. Mam wziąć tylko w razie silnych skurczy, ale na razie obchodzę się bez niej. Ja biorę magnez 3×2 i luteine 100 dwa razy dziennie
Co do nospy to mi w szpitalu powiedzieli żeby tego na co dzień nie brać bo to tylko rozmiekcza szyjke jeszcze bardziej. Mam wziąć tylko w razie silnych skurczy, ale na razie obchodzę się bez niej. Ja biorę magnez 3×2 i luteine 100 dwa razy dziennie
Mi też właśnie jeden lekarz piwiedział zeby nospę brać w razie konieczności a drugi przepisał 3x1 i sama juz nie wiem czy brać czy nie. Komu wierzyć kogo słuchać
Ziemniaczek
Fanka BB :)
VITA Ten dziobek to lejek, jest to litera V jak się mylę to proszę mnie poprawić.
Wiecie co, ciesze się że idę do szpitala, ale bardziej cieszylabym się żeby to było w moim mieście. W szpitalu będę czuła się bezpiecznie no i tydzień do przodu.
Wiecie co, ciesze się że idę do szpitala, ale bardziej cieszylabym się żeby to było w moim mieście. W szpitalu będę czuła się bezpiecznie no i tydzień do przodu.
Mi też właśnie powiedzieli że nospa rozmiękcza szyjkę. Jak przyjmowali mnie do szpitala to też miałam miękką, później była niby ok. W szpitalu tylko jak miałam skurcze dawali nospę. A tak to magnez kazali brać. Zresztą sama się wypisałam bo tylko i wyłącznie czekałam na posiew tydzień, a tak naprawdę był po 2 dniach i mieli taką rozpierduchę w papierach że w środę dalej na niego czekali..... 4 razy mi leki pomylili i w ogóle żadnych badań.
Ale kurcze i tak się przejmuję Toż to jeszcze minimum 7 tyg do przetrzymania.
Ale kurcze i tak się przejmuję Toż to jeszcze minimum 7 tyg do przetrzymania.
reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
ja myślę, że jeśli nie ma skurczy to można odstawić nospę. teraz jak miałam skurcze to brałam, wyciszyły się to nie biorę, chyba, że przed pracą.
Podziel się: