reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
No właśnie mój też mi podpowiedzial z tą kołdrą, poczekam na niego i będziemy kombinować. Akurat córka wyjechała na 2 miesiące to wezmę jej kołdrę. A może złącze dwie naraz żeby było wyżej zobaczymy.
saramad
Aktywna w BB
A ja dziewczyny mam dzisiaj jakiś gorszy dzień.... Jestem kompletnie nie wyspana, ostatnio jak przychodzi wieczór to gorzej się czuję w takim sensie ,że czuję się ociężała. Zasnąć nie idzie , bo na boku nie wygodnie, na plecach też... Często się budzę , czuję jak mnie mały kopie po pęcherzu . Rano pół przytomna wstaję to mi słabo przez ten cholerny upał i jakby tego było mało to mąż mnie wkurza.. Pisałam Wam ,że strasznie mnie pilnuje z leżeniem , a kiedy oznajmiłam mu ,że dziś przyjedzie po mnie tata ,żeby zabrać mnie na działkę na leżaczek to się nie zgodził i powiedział ,że jak zaczną się jakieś komplikacje to będzie to wyłącznie tylko moja wina. Nie wiem czy ja przesadzam ,że chcę się ruszyć z domu , czy on ma racje... 10 min drogi jest do moich rodziców.... Tak więc dzień mi się zaczął do du...y
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Cześć dzielne kobietki
Wpadłam zobaczyć jak sie trzymacie i jestem z was dumna!!!
Nafoczka i patuska - gratuluje wam!!! Ale super ze z maluszkami wszytko dobrze!
Hope kochana ty sie bardzo dzielnie trzymasz i juz nie mogę sie doczekać az synek przyjdzie na swiat i wszystkie cierpienia i troski ci wynagrodzi!
Marluna tu dostałaś juz sterydy??
Pozdrawiam nowe dziewczyny i zycze duzo siły
Wpadłam zobaczyć jak sie trzymacie i jestem z was dumna!!!
Nafoczka i patuska - gratuluje wam!!! Ale super ze z maluszkami wszytko dobrze!
Hope kochana ty sie bardzo dzielnie trzymasz i juz nie mogę sie doczekać az synek przyjdzie na swiat i wszystkie cierpienia i troski ci wynagrodzi!
Marluna tu dostałaś juz sterydy??
Pozdrawiam nowe dziewczyny i zycze duzo siły
papercut
saramad mysle, ze od 10min w samochodzie nic sie nie stanie, a zmiana otoczenia na pewno na glowe lepiej ci zrobi, z reszta zdrowiej na powietrzu niz w zamknietym pomieszczeniu, dotlenisz sie na tym lezaczku porzadnie
aniolkowa jak tam maluszek?
aniolkowa jak tam maluszek?
Dordaw
Saramad a co Ci lekarz mowil? Ze możesz czasem wyjść? Mój chciał mnie na taki lezaczek w weekendy wyciągać, ale lekarz jeszcze kolo 28 tyg mówił ze lepiej nie. Raczej wychodzenia z domu w upał powinnyśmy unikać.
Teraz mi się 34 tc zaczął to może i by się już zgodził, bo po skończonym 34 tc mówił ze można wstawac. Zależy jaka masz sytuacje, najlepiej gina posłuchać.
Mi w upale zdarzyło się już zemdlec wiec unikam bardzo. Siedzę dzisiaj i się chłodne. Podobno od niedzieli ma trochę spaść temperatura.
Teraz mi się 34 tc zaczął to może i by się już zgodził, bo po skończonym 34 tc mówił ze można wstawac. Zależy jaka masz sytuacje, najlepiej gina posłuchać.
Mi w upale zdarzyło się już zemdlec wiec unikam bardzo. Siedzę dzisiaj i się chłodne. Podobno od niedzieli ma trochę spaść temperatura.
Aniolkowa mama, jak czuje sie twoj syneczek?
Ja jeszcze nie mialam podanych sterydow bo ja dopiero wkroczylam w 24 tydzien wiec to za wczesnie.
W przyszla srode bede miec wizyte w szpitalu, a to bedzie ostatni dzien 24 tygodnia i wtedy maja podjac decyzje po USG czy mi te sterydy podadza czy w miare jest ok i moge nadal walczyc.
Moje maluchy jakies takie niemrawe, czuje ruchy tylko od czasu do czasu, jakby wiekszosc doby spaly.Dziewczyny ktore jestescie w przyblizonych tygodniach do mojego, tez tak macie?
Ja jeszcze nie mialam podanych sterydow bo ja dopiero wkroczylam w 24 tydzien wiec to za wczesnie.
W przyszla srode bede miec wizyte w szpitalu, a to bedzie ostatni dzien 24 tygodnia i wtedy maja podjac decyzje po USG czy mi te sterydy podadza czy w miare jest ok i moge nadal walczyc.
Moje maluchy jakies takie niemrawe, czuje ruchy tylko od czasu do czasu, jakby wiekszosc doby spaly.Dziewczyny ktore jestescie w przyblizonych tygodniach do mojego, tez tak macie?
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Mój synek dobrze. Wczoraj byłby 31 tc ale radzi sobie świetnie. Od przyszłego tygodnia będziemy próbować dostawiac do piersi bo ma odruch juz :-)
Marluna dobrze ze wkraczasz w ten okres kiedy przezywalnosc jest duża a maluchom pewnie ciasno i mało je czujesz. Poza tym one śpią 20 h na dobę :-)
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Marluna dobrze ze wkraczasz w ten okres kiedy przezywalnosc jest duża a maluchom pewnie ciasno i mało je czujesz. Poza tym one śpią 20 h na dobę :-)
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ziemniaczek
SAMARAD
Mnie też mąż pilnuje lepiej niż ja siebie hehe, mnie lekarz nie pozwolił wychodzić zwłaszcza że ja mieszkam na 3 piętrze, za duży wysiłek.
Mogę tylko po mieszkaniu. Nie martw się zdążymy sobie pochodzić nadrobimy sobie.
ANIOLKOWA MAMA dziękuję za pozdrowienia. Życzę miłych i radosnych chwil w wychowywaniu bobaska.
MARLUNA U mnie odwrotnie mój synek daje mi strasznie popalic, skacze i kopie cały dzień nawet w nocy jak idę siku to nie śpi zastanawiam się kiedy on śpi.
Powiem szczerze że niektóre te kopniaki zwłaszcza te w pęcherz i szyjke są bolesne.
A przypominam że to początek 23 tygodnia
Mnie też mąż pilnuje lepiej niż ja siebie hehe, mnie lekarz nie pozwolił wychodzić zwłaszcza że ja mieszkam na 3 piętrze, za duży wysiłek.
Mogę tylko po mieszkaniu. Nie martw się zdążymy sobie pochodzić nadrobimy sobie.
ANIOLKOWA MAMA dziękuję za pozdrowienia. Życzę miłych i radosnych chwil w wychowywaniu bobaska.
MARLUNA U mnie odwrotnie mój synek daje mi strasznie popalic, skacze i kopie cały dzień nawet w nocy jak idę siku to nie śpi zastanawiam się kiedy on śpi.
Powiem szczerze że niektóre te kopniaki zwłaszcza te w pęcherz i szyjke są bolesne.
A przypominam że to początek 23 tygodnia
Podziel się: