reklama
Po prostu nie myślę i czekam. U mnie leci 28 tydzień. Jutro mam lekarza potem przez trzy dni tylko leżenie i dom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
paulaka
Zaciekawiona BB
marluna ja kompletuje wyprawkę czytam blogi co kto poleca i wydaje pieniążki
po za tym też czytam, dzisiaj zamówiłam 4 książki o wychowaniu dzieci bo szkołę rodzenia musiałam odwołać a o niczym nie mam pojęcia. No i znalazłam coś takiego jak szkoła rodzenia online i mam zamiar zacząć oglądać.
Dodatkowo gram na kurniku w karty lub układam puzzle przez internet.
Czasami też wygłaskam psa jak do mnie przyjdzie, lub ktoś po prostu wpada w odwiedziny i jakoś leci. Dzień za dniem
A jutro wizyta u lekarza i USG, ciekawe ile mała już waży i jak tam moja szyjka, Muszę koniecznie o te kłucia zapytać
po za tym też czytam, dzisiaj zamówiłam 4 książki o wychowaniu dzieci bo szkołę rodzenia musiałam odwołać a o niczym nie mam pojęcia. No i znalazłam coś takiego jak szkoła rodzenia online i mam zamiar zacząć oglądać.
Dodatkowo gram na kurniku w karty lub układam puzzle przez internet.
Czasami też wygłaskam psa jak do mnie przyjdzie, lub ktoś po prostu wpada w odwiedziny i jakoś leci. Dzień za dniem
A jutro wizyta u lekarza i USG, ciekawe ile mała już waży i jak tam moja szyjka, Muszę koniecznie o te kłucia zapytać
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Papercut, a jak waga dzieci? Bo mi syn niby w siódmym miesiącu przestał rosnąć, mówili, że mam słabe przepływy, że może umrzeć, ale nie chcieli zrobić wcześniej cesarki. Córka od początku była większa, a teraz znowu maleństwo.
Jadwiga orłowska
Mi przegrodę dopiero odkryli w drugiej ciąży
paulaka
Zaciekawiona BB
w 26 tygodniu. Mi podali gdy zgłosiłam się do szpitala ze skurczami i skróconą szyjką. Zresztą z tego co widziałam to w Matce Polce w Łodzi podawali wszystkim ciężarnym które zgłaszały się po 24 tygodniu z jakimkolwiek problemem. Np. moja sąsiadka która była z powodu cukrzycy też dostała, a u niej z szyjką było wszystko w porządku
papercut
to moja pierwsza ciaza, owulacja przesunieta o tydzien poszlam na usg czemu nie mam okresu, a tu gin ze mam przegrode i ciezko bedzie o dzieci a teraz to ciezko powiedziec czemu okresu nie mam (jeszcze nic nie bylo widac) ja zalamana a tu sie okazalo, ze w ciazy jestem po tygodniu mala jest od poczatku drobna teraz jak mialam usg w 30tc to byla rozmiarowo na 28tc wydaje mi sie, ze po prostu malo miejsca bo przeplywy i lozysko ok, za 4tyg mam kolejne usg do potwierdzenia terminu cc czy odpowiednio duza jest zeby wyjmowac, martwie sie ale staram sie o tym nie myslec, nie mam na to najmniejszego wplywu..
reklama
Papercut ciekawa historia ja w listopadzie i grudniu miałam silne bóle brzucha i okazało się ponad 4 cm torbiel na jajniku, lekarz kazał brać tabletki antykoncepcyjne, żeby uśpić jajniki, ale ja mówię że się boje że przytyje itp to kazał przyjść na wizytę w lutym na spr co się dzieje z tą torbielą, czy się powiększa czy wchłania i jak przyszłam na kontrol to byłam w 4tyg i 6 dniu dokładnie i po torbieli ani śladu, sam się jajnik uśpił
Podziel się: